Obavijesti

News

Komentari 232

Pobjednik Masterchefa: Ledena kava 80, kila brancina 450 kn

Lesar, koji koji živi i radi na Tajlandu, nakon dvije godine se vratio u Hrvatsku. Posjetio je otok Rab, a nezadovoljstvo visokim cijenama i uslugom podijelio je na Facebooku

VIDEO

Visoke cijene na Jadranu šokirale su i Nikolu Lesara, pobjednika TV showa MasterChef.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

Lesar, koji koji živi i radi na Tajlandu, nakon dvije godine se vratio u Hrvatsku. Posjetio je jedan restoran na otoku Rabu, a nezadovoljstvo visokim cijenama i uslugom podijelio je sa svojim prijateljima i fanovima na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Onaj osjećaj kad se nakon 2 godine vratiš u rodnu zemlju, i požališ to istog trena. Žlica maslinovog ulja 10 kuna! Kila brancina 450. Škampi, koji nisu bili na žaru, već sirovi, imaju istu cijenu. Ledena kava, koja nikad nije bila naručena, 80. Jad i sramota. I još kad ti vlasnik veli da ga boli k****c za tvoje nezadovoljstvo. Ovo je moguće samo kod nas. Sretno vam bilo prijatelji, ja do kraja svojeg odmora jedem paštetu na kruhu", objavio je Lesar.

Ispod Lesarove objave razvila se žustra rasprava. Neki su stali na njegovu stranu, potvrdivši kako usluga u nekim našim restoranima ne prati visoke cijene.

"Meni nikada uopće nije stvar bila u cijeni, nego taj gorak osjećaj da te netko dobrano iskoristio. Da ta cijena odgovara kvaliteti i usluzi ne bi nitko ništa rekao. Vjerujem da ima i takvih mjesta. Zna se ako se ide u skupi restoran što se onda i očekuje. Top usluga plus top hrana, upravo je to i cijena. A kod nas nabiju cijenu, a usluga i hrana nikakva i još k tome i bezobrazno osoblje. Danas svatko otvara restorane i kafiće i samo gleda kako se okoristiti. Žalosno", napisao je jedan komentator.

"Ljudi koji odu živjeti u normalnu zemlju zaborave na svakodnevne hrvatske podmukle prevare i na cinjenicu da moras uvijek biti na oprezu.. Zao mi je sta ti se to dogodilo, tuzno je sta nisi ni prvi ni zadnji kojem ce to napraviti", napisao je drugi.

S druge strane, mnogi su mišljenja kako je Lesar prije nego je sjeo u restoran trebao pogledati cjenik.

" Pogledaš prvo cijene pa se odlučiš... ako je nešto krivo na računu inspekcija i gotovo... a vidi se da se nije šparalo na ručku pa ima se može se.... mi smo na Rabu tražili povoljnije jer su lijepo izložene cjene ispred restorana. Nije mi jasno da se netko najede i napije i onda žali na cijenu...".

" Niti 75 eura 5 glavnih jela s prilogom i pićem... A baš me zanima di se možeš u zapadnoj EU nečeg sličnog najest ispod 60 eura???", zapitao se jedan komentator.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a