Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
232 komentara

Pobjednik Masterchefa: Ledena kava 80, kila brancina 450 kn

Lesar, koji koji živi i radi na Tajlandu, nakon dvije godine se vratio u Hrvatsku. Posjetio je otok Rab, a nezadovoljstvo visokim cijenama i uslugom podijelio je na Facebooku

Foto: Daniel Kasap/Pixsell/Facebook
232 komentara

Visoke cijene na Jadranu šokirale su i Nikolu Lesara, pobjednika TV showa MasterChef.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lesar, koji koji živi i radi na Tajlandu, nakon dvije godine se vratio u Hrvatsku. Posjetio je jedan restoran na otoku Rabu, a nezadovoljstvo visokim cijenama i uslugom podijelio je sa svojim prijateljima i fanovima na Facebooku.

"Onaj osjećaj kad se nakon 2 godine vratiš u rodnu zemlju, i požališ to istog trena. Žlica maslinovog ulja 10 kuna! Kila brancina 450. Škampi, koji nisu bili na žaru, već sirovi, imaju istu cijenu. Ledena kava, koja nikad nije bila naručena, 80. Jad i sramota. I još kad ti vlasnik veli da ga boli k****c za tvoje nezadovoljstvo. Ovo je moguće samo kod nas. Sretno vam bilo prijatelji, ja do kraja svojeg odmora jedem paštetu na kruhu", objavio je Lesar.

Foto: Nikola Lesar/Facebook

Ispod Lesarove objave razvila se žustra rasprava. Neki su stali na njegovu stranu, potvrdivši kako usluga u nekim našim restoranima ne prati visoke cijene.

"Meni nikada uopće nije stvar bila u cijeni, nego taj gorak osjećaj da te netko dobrano iskoristio. Da ta cijena odgovara kvaliteti i usluzi ne bi nitko ništa rekao. Vjerujem da ima i takvih mjesta. Zna se ako se ide u skupi restoran što se onda i očekuje. Top usluga plus top hrana, upravo je to i cijena. A kod nas nabiju cijenu, a usluga i hrana nikakva i još k tome i bezobrazno osoblje. Danas svatko otvara restorane i kafiće i samo gleda kako se okoristiti. Žalosno", napisao je jedan komentator.

"Ljudi koji odu živjeti u normalnu zemlju zaborave na svakodnevne hrvatske podmukle prevare i na cinjenicu da moras uvijek biti na oprezu.. Zao mi je sta ti se to dogodilo, tuzno je sta nisi ni prvi ni zadnji kojem ce to napraviti", napisao je drugi.

S druge strane, mnogi su mišljenja kako je Lesar prije nego je sjeo u restoran trebao pogledati cjenik.

" Pogledaš prvo cijene pa se odlučiš... ako je nešto krivo na računu inspekcija i gotovo... a vidi se da se nije šparalo na ručku pa ima se može se.... mi smo na Rabu tražili povoljnije jer su lijepo izložene cjene ispred restorana. Nije mi jasno da se netko najede i napije i onda žali na cijenu...".

" Niti 75 eura 5 glavnih jela s prilogom i pićem... A baš me zanima di se možeš u zapadnoj EU nečeg sličnog najest ispod 60 eura???", zapitao se jedan komentator.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message