Obavijesti

News

Komentari 80

Pobuna u Gradskoj skupštini: Nisu na vrijeme dobili ručak

Pobuna u Gradskoj skupštini: Nisu na vrijeme dobili ručak
1

Grickalice i sendviči bili su tražena roba u Skupštini. Pauza od pola sata zato je iskorištena za obaviti kupovinu i staviti nešto pod zub. Bandiću ništa nije smetalo

VIDEO

Prava pobuna izbila je u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Po prvi puta u zasjedanju, ručka nije bilo do 16.30, iako je inače između 14 i 15 sati.

Zastupnici su bili gladni, jer je sjednica počela u devet sati, ali predsjednik Skupštine Darinko Kosor nije htio dati pauzu za ručak. HDZ je zato pokušao lukavstvom. Pozvali su stanku za klub očekujući da će se to iskoristiti za ručak. Ali Kosor se nije dao. 

- Dajem stanku, ali nema ručka - rekao je Kosor i izazvao nezadovoljstvo zastupnika i cijele gradsku upravu.

- Sramota - rekao je zamjenik jedne pročelnice. HDZ-ovci u šali kažu da je izgleda sve smišljeno i da ih se namjerno izgladnjuje.

- Sendviča je nestalo dok smo mi raspravljali. A čuli smo da su neki sendviči ostavljeni za neke s nezavisne liste. Izgladnjuju nas – rekla nam je zastupnica HDZ-a Margareta Mađerić uz kiseli smiješak.

Zastupnici su i sami krivi za situaciju. Do 16 sati su zbog dugih, ali ne baš konstruktivnih rasprava uspjeli odraditi tek tri točke dnevnog reda. Od njih 50 na dnevnom redu.

- HDZ-ovci moraju obrazložiti zašto su dali stanku. Ako oni tjeraju mak na konac, onda ću i ja - rekao nam je predsjednik Skupštine. Kaže da želi ubrzati rad Skupštine.

- Zašto to radiš? - pitao ga je predsjednik Zvane Brumnić, predsjednik Kluba SDP-a.

Grickalice, sendviči, bili su tražena roba u Skupštini. Pauza od pola sata zato je iskorištena za obaviti kupovinu i staviti nešto pod zub.

Gradonačelnik Milan Bandić je rekao da mu uopće ne smeta.

- Pio sam čaj, nisam gladan - rekao je Bandić. Zastupnici su praznih trbuha vraćeni u vijećnicu slušati izvješće o sigurnosnim pokazateljima u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina