News

Komentari 67

Počeo hrvatski rat za drogu, a dileri prijete: Ovdje će teći krv

Počeo hrvatski rat za drogu, a dileri prijete: Ovdje će teći krv

NOVI TJEDNIK EXPRESS: Na kioscima od petka, donosi zastrašujuće najave narkomafije o ratu koji počinje na našim ulicama! “Izvukli smo žive glave iz brazilskih i paragvajskih zatvora"

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Naši reporteri otkrivaju kako je počeo najkrvaviji hrvatski rat za drogu. Domaći narkomafijaši poručuju: “Izvukli smo žive glave iz brazilskih i paragvajskih zatvora, ali ovdje će se sad ubijati još gore i krvavije”.

U Expressu je i ekskluzivna reportaža iz španjolskoga grada u kojem je ubijen i pokopan ustaški koljač Maks Luburić. Španjolci poručuju: Upravo šaljemo pismo hrvatskom veleposlanstvu s porukom: “Nosite si tog zločinca u Hrvatsku!!!”

Sve o raspadu SDP-a: Što spremaju Peđa Grbin i Bojan Glavašević? Akademik Ivan Aralica u Expressu stao u obranu ojkanja: To je dragocjeno nasljeđe koje pripada i Srbima i Hrvatima! Tomislav Krasnec iz Bruxellesa šalje izvješće o tajnom špijunskom gnijezdu u srcu Europske unije, u kojem rade i hrvatski agenti!!! Ivan Pandžić raskrinkao je direktorsku hobotnicu za pljačku Uljanika i razotkrio još jednu tajnu grupu koju je osnovala Martina Dalić.

Najveći dosje o dječjim domovima: Užasavajuće ispovijesti mladih ljudi koji su iskusili strahote sivih domova. Kontroverzni Jakov Sedlar opet šokira u intervjuu za Express i kaže: “Hrvatska Crkva i narod od Bozanića nisu imali nikakve koristi! Neka ode!”

 

Najčitaniji članci