Obavijesti

News

Komentari 219

Podsjetnici tragično prekinute mladosti i jutro poslije u Sisku: 'Zauvijek će biti u našim srcima'

Podsjetnici tragično prekinute mladosti i jutro poslije u Sisku: 'Zauvijek će biti u našim srcima'
4

U strašnoj nesreći u subotu predvečer život je izgubila vozačica (30) - njegovateljica i majka. Četvero suputnika (19,20,39,41) su na intenzivnom odjelu s teškim ozljedama. Sumještani su potreseni ovom tragedijom

VIDEO

Prestrašno i pretužno, tako mlada djevojka nas je napustila, maleni sinčić je ostao bez majke, koja je bila divna. Toliko je dobar čovjek bila, uvijek pozitivna, stalno se smijala pa i onda kad je u dubini duše bila tužna. Nevjerojatno je da se ovo dogodilo i da je više nema, ponavljali su nam jučer potreseni i neraspoloženi za razgovor sumještani Ana-Marije B. (30), vozačice koja je poginula u stravičnoj nesreći u subotu predvečer u Sisku.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

videovijesti 21.1. 00:52

Prednji dio automobila, u kojem je bilo još četvero suputnika, bio je toliko smrskan i "zgužvan" od siline udarca u zid Starog mosta u Lađarskoj ulici da se nije moglo razaznati o kojoj marki se radi. Vozačici, nažalost, nije bilo spasa, poginula je na licu mjesta, dok je četvero suputnika, koje su vatrogasci morali izvlačiti van režući lim, prebačeno u Opću bolnicu Dr. Ivo Pedišić s teškim tjelesnim ozljedama.

- Za sad su stabilno, nisu životno ugroženi, iako se ne zna što će biti. Svi su na jedinici intenzivne - tri muška pacijenta (1982., 1984. i 2005. godište) i cura (2005.). Bit će u jedinici intenzivne, pratimo ih, moguće je da ih čekaju i operacije. Dvojica imaju unutarnje ozljede abdominalnih organa, mladoj dami dijagnosticirane su teške ozljede kosti lica i prsnog koša. Jedan ima krvarenje u mozgu - rekao nam je dr. Robert Gjoni, dežurni kirurg Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Sisak: Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći, više ozlijeđenih

Tužni podsjetnici tragično prekinute mladosti: 'Ostat će nam uvijek u sjećanjima i srcima'

Ispod Starog mosta i jutro poslije razasuti dijelovi auta, za kojeg se kasnije ustanovilo da se radi o Fiatu Bravo, kao tužni podsjetnici tragično prekinute mladosti.

- Uvijek vedra i nasmijana, spremna pomoći svakome, luda, otkačena i ogromna srca. Ostat će nam zauvijek u sjećanjima i srcima. Počivala u miru Božjem - opraštaju se mnogi na društvenim mrežama od mlade djevojke koja je prerano izgubila život.

U Domu za starije Sisak, u kojem je ranije radila kao njegovateljica, od tuge nisu mogli prozboriti riječ kad smo ih kontaktirali. A što se uopće dogodilo u subotu malo prije 19 sati, rekonstruirala je policija.

- Do nesreće je došlo kada je 30-godišnjakinja upravljala automobilom sisačkih registracija te je nakon pretjecanja, uslijed neprilagođene brzine, sišla s kolnika i najprije udarila u prometni znak, potom se vratila na kolnik, prešla na suprotnu prometnu traku i udarila most - objavili su iz PU Sisačko-moslavačke.

Vatrogasce dočekao jeziv prizor: 'Auto je bio pun osoba, a ništa se nije čulo, totalni muk'

Vatrogasce je dočekao jeziv prizor, a poziv u pomoć uspio je odaslati suvozač.

- Dolaskom do smrskanog auta iznutra se ništa nije čulo, a bio je pun osoba. Bio je totalni muk. U koordinaciji s djelatnicima Hitne pomoći krenuli smo sa spašavanjem. Rezali smo lim te ih izvlačili jednog po jednog, odnosno kako su liječnici odredili stupanj hitnosti nakon. Muškarac na suvozačevu mjestu je bio pri sebi, ali u totalnom šoku i prikliješten, tako da uopće ne znam kako je uspio pronaći mobitel i smoći snage nazvati pravi broj. Sigurnosni pojas imao je jedino suvozač, nažalost, za djevojku koja je vozila nije bilo spasa - rekao je za Jutarnji list Josip Silaj iz Javne vatrogasne postrojbe Sisak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C