News

Komentari 307

Pogledajte bliski susret srpskih bombardera i hrvatskog helikoptera na granici Kosova

Pogledajte bliski susret srpskih bombardera i hrvatskog helikoptera na granici Kosova

Na granici Srbije i Kosova već sedmi dan traje potpuna blokada prometa koju su organizirali lokalni Srbi zbog uvođenja reciprociteta za srpske tablice i razmještaja kosovske policije

Srpski mediji pod kontrolom Vučića objavili su u nedjelju video snimak niskog preleta borbenih zrakoplova Soko J-22 Orao iznad prijelaza Jarinja, administrativne crte između Srbije i Kosova, a zapravo granice između Republike Kosovo i Republike Srbije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na tom području već sedmi dan traje potpuna blokada prometa koju su organizirali lokalni Srbi zbog uvođenja reciprociteta za srpske tablice i razmještaja kosovske policije. U igri živaca Beograd učestalo koristi borbene avione i izviđačke helikoptere uz pumpanje informacija o skorom dolasku posebnih postrojbi Vojske Srbije.

Današnja snimka srpskih Orlova, ne baš uspjelog jurišnika-bombardera iz doba SFRJ, završava preletom helikoptera KFOR-a. To je zapravo letjelica Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Mi-171SH koja je raspoređena kao dio međunarodnih snaga u toj državi.

Video pogledajte na RTS-u.

Još ste čitali:

Srpski tabloid tvrdi: Hrvatska pjevačica u hotelima po Srbiji unajmljuje muške prostitutke

 

'Ubojica iz Mlinova žalio se na djecu, trgovao je umjetninama'

Černobilski misterij zbunio je sve stručnjake: Ispod reaktora 4 raste radijacija

Britanski mediji o Drpiću: 'Klub ga je prodao jer se na stadionu seksao s Playboyjevom zečicom'

Najčitaniji članci