Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
172 komentara

Pokloni za siromašnu djecu završili u privatnom vrtiću?!

Sestra Antonija Matić, ravnateljica dječjeg vrtića rekla je da će oni poklone koje su dobili od Ministarstva darovati djeci odnosno roditeljima koji nisu u mogućnosti svome djetetu priuštiti neki poklon

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u srijedu je posjetila privatni katolički vrtić "Blažena Hozana" u Zagrebu gdje je prisustvovala proslavi blagdana Svetog Nikole. Ministarstvo je vrtiću darovalo poklone no kako Dnevnik.hr javlja, na poklonima s oznakom Europskog socijalnog fonda među kojima su čokolade, pelene i bojanke nalaze se naljepnice na kojima piše "Za najpotrebitije."

Murganić nije odgovorila na pitanje zašto su pokloni „za najpotrebitije“ završili u privatnom vrtiću. Ministrica je iz vrtića izašla na stražnji ulaz. Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu socijalne politike pobjegla je od novinara i nije odgovorila na isto pitanje. Sestra Antonija Matić, ravnateljica dječjeg vrtića rekla je da će oni poklone koje su dobili od Ministarstva darovati djeci odnosno roditeljima koji nisu u mogućnosti svome djetetu priuštiti neki poklon za blagdan svetog Nikole. 
Ravnateljica tvrdi da je poklone za djecu pripremio vrtić, a ne Ministarstvo.

- Vrtić je spremio svoje poklone koje je sveti Nikola podijelio - rekla je ravnateljica koja je negirala da je poklone poslalo Ministarstvo. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message