Obavijesti

News

Komentari 38

Auto ih pokosio, poginuli su na mjestu: Bili su najbolji prijatelji

Auto ih pokosio, poginuli su na mjestu: Bili su najbolji prijatelji
1

Srbija: Prema neslužbenim podacima, za tešku prometnu nesreću kriv je 26-godišnjak koji se u punoj brzini zabio u automobil zaustavljen sa strane. Poginula su dvojica mladića, a ozlijeđeno još troje ljudi

VIDEO

Dvojica najboljih prijatelja, 23-godišnji Vukašin Jeličić i Goran Petrović smrtno su stradali kraj Plandišta u Srbiji nakon što su se vraćali iz noćnog izlaska. U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri automobila, još četiri mlade osobe zadobile su teže i lakše tjelesne ozlijede, no van su životne opasnosti. 

Oko pola 4 ujutro prijatelji su se vraćali iz noćnog izlaska iz sela Margite s još dvije djevojke. Sjeli su u automobil i zaputili se kući, no pred ulazom u Plandište ponestalo im je benzina. 

- Kako su vozili, tako su i ostali nasred puta. Pozvali su jednog prijatelja da dođe i donese im gorivo. Dok su ga čekali, iz sela je naišao još jedan prijatelj u Mercedesu. Parkirao je vozilo ispred njih i pokušao ih šlepati - izjavio je Goran Beronja, prijatelj obitelji Petrović koja nije htjela davati izjave. 

"Svi su bili pod utjecajem alkohola, ali to nije pravi uzrok"

Kako priča Beronja, u trenutku kada je Vukašin iz prtljažnika vadio kanister za benzin, na njega je u punoj brzini naletio Renault. Presjekao mu je obje noge, a njegovo tijelo bacio na cestu. Od siline udarca automobil u kojem je bilo društvo se zabilo u Mercedes koji je stajao ispred njih. 

- Auto je doslovno bio zgužvan. Goran je sjedio na zadnjem sjedalu i nažalost preminuo na licu mjesta - izjavio je Begonja. 

Jedna od djevojaka prošla je s lakšim tjelesnim ozljedama, dok je druga morala operirati ključnu kost. Otvoreni prijelom zadobio je i vozač Mercedesa koji je pokušao pomoći društvu, a koji je tijekom sudara bio izvan automobila. 

Kako portal Novosti neslužbeno saznaje, Renaultom je upravljao Marko A. (26) koji je također te večeri bio u kafiću u Margiti. On je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama. 

- Svi sudionici nesreće bili su pod utjecajem alkohola, ali je do sudara došlo jer su zaustavljena vozila bila neosvijetljena. Na tom dijelu puta je inače čistina, nema zavoja i zato nesavjesni vozači tu često voze brzo - izjavio je izvor blizak istrazi. 

Mladići su tek sat vremena prije kobne nesreće stavili i zajedničku fotografiju na Facebook koji je trenutno prepun podrška obiteljima preminulih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije