Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajac ispred bolnice autom udario ženu, ima teške ozljede

Zagreb: Pješakinja (91) je hodala nogostupom uz južni rub prilaznog kolnika, a u trenutku prometne nesreće nalazila se iza osobnog automobila. Pomoć joj je pružena u KBC Sestre milosrdnice

17 komentara

Policajac je u ponedjeljak u 10.30 sati krenuo unatrag službenim Ford Focusom ispred zagrebačke bolnice KBC Sestre milosrdnice. Naletio je na pješakinju (91). Žena je teško ozlijeđena. 

- Policijski službenik upravljao je službenim osobnim automobilom marke Ford Focus, a krenuo je s mjesta gdje je prethodno bio zaustavljen uz desni rub prilaznog kolnika dvorišnog prostora KBC Sestre milosrdnice, u Vinogradskoj ulici, sa jugozapadne strane objekta Klinike za kirurgiju, vožnjom unatrag u smjeru zapada - objavila je policija. 

- Isti je vožnjom unatrag skretao u desno na nogostup uz južni rub kolnika, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te stražnjim desnim dijelom vozila naletio na 91-godišnju pješakinju koja se kretala nogostupom uz južni rub spomenutog prilaznog kolnika u smjeru sjeverozapada, a u trenutku prometne nesreće nalazila se iza osobnog automobila. Teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Sestre milosrdnice - kažu u policiji.

Možda vas zanima i ovo:
Message