Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajac u pritvoru: U kafiću 'letjele' šake, boce, pepeljare...

Nakon što su napadači na 'plavce' savladani, uspostavilo se da je jedan od njih 39-godišnji muškarac, također policajac. Bio je van službe i u civilu pravio nered i napao svoje kolege

58 komentara

Nakon što je u srijedu oko 22.50 sati u lokalnoj gostionici u Sokolovcu, naselju između Koprivnice i Križevaca izbila nezapamćena tučnjava gdje se uz potezanja šaka „baratalo“ bocama, pepeljarama i inventarom birtije, intervenirala je i koprivnička policija. 

Pokušavajući uvesti red dvojica muškaraca su i njih napala, tako da su policajci u službi koji su intervenirali u civilu pozvali pojačanje iz Koprivnice. Nakon što su napadači na 'plavce' savladani uspostavilo se da je jedan od izazivača nereda 39-godišnji muškarac, također policajac. Bio je van službe i u civilu pravio nered i napao svoje kolege.  

BIO VAN SLUŽBE Policajac napao kolege u kafiću kod Koprivnice: Pritvorili su ga

Radi u Ravnateljstvu policije: Udaljili ga iz službe

- Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke, u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Koprivnici, dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima rođenim 1984. i 1979. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu. Obojica se  predani pritvorskom nadzorniku – stoji u priopćenju PU koprivničko – križevačke.

Policajac koji je napao svoje kolege je, kako neslužbeno doznajemo, rodom iz Sokolovca, radi u Ravnateljstvu policije i odmah je udaljen iz službe.

Policajac s bratom napao kolege: Obojica alkoholizirani

U ovoj nesvakidašnjoj kavanskoj tučnjavi lakše su ozlijeđena dva policajca iz koprivničke policije, kao i dvojica izazivača nereda

Policajci su vezali napadače i priveli ih u postaju. Doznali smo da su napadači braća s područja Koprivničko – križevačke županije, ali ne žive na istoj adresi. Stariji napadač, policajac,  imao je 0,71 promila alkohola u krvi, a mlađi, ujedno i policajčev brat, napuhao je 1,34 promila. Tijekom dana očekuje se njihovo privođenje sucu Istrage na varaždinski Županijski sud.

Možda vas zanima i ovo:
Message