Obavijesti

News

Komentari 58

Policajac u pritvoru: U kafiću 'letjele' šake, boce, pepeljare...

Nakon što su napadači na 'plavce' savladani, uspostavilo se da je jedan od njih 39-godišnji muškarac, također policajac. Bio je van službe i u civilu pravio nered i napao svoje kolege

VIDEO

Nakon što je u srijedu oko 22.50 sati u lokalnoj gostionici u Sokolovcu, naselju između Koprivnice i Križevaca izbila nezapamćena tučnjava gdje se uz potezanja šaka „baratalo“ bocama, pepeljarama i inventarom birtije, intervenirala je i koprivnička policija. 

Pokušavajući uvesti red dvojica muškaraca su i njih napala, tako da su policajci u službi koji su intervenirali u civilu pozvali pojačanje iz Koprivnice. Nakon što su napadači na 'plavce' savladani uspostavilo se da je jedan od izazivača nereda 39-godišnji muškarac, također policajac. Bio je van službe i u civilu pravio nered i napao svoje kolege.  

Policajac napao kolege u kafiću kod Koprivnice: Pritvorili su ga
Policajac napao kolege u kafiću kod Koprivnice: Pritvorili su ga

Radi u Ravnateljstvu policije: Udaljili ga iz službe

- Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke, u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Koprivnici, dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima rođenim 1984. i 1979. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu. Obojica se  predani pritvorskom nadzorniku – stoji u priopćenju PU koprivničko – križevačke.

Policajac koji je napao svoje kolege je, kako neslužbeno doznajemo, rodom iz Sokolovca, radi u Ravnateljstvu policije i odmah je udaljen iz službe.

Policajac s bratom napao kolege: Obojica alkoholizirani

U ovoj nesvakidašnjoj kavanskoj tučnjavi lakše su ozlijeđena dva policajca iz koprivničke policije, kao i dvojica izazivača nereda

Policajci su vezali napadače i priveli ih u postaju. Doznali smo da su napadači braća s područja Koprivničko – križevačke županije, ali ne žive na istoj adresi. Stariji napadač, policajac,  imao je 0,71 promila alkohola u krvi, a mlađi, ujedno i policajčev brat, napuhao je 1,34 promila. Tijekom dana očekuje se njihovo privođenje sucu Istrage na varaždinski Županijski sud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.