News

Komentari 54

Policajci lovili mladića (23) po Splitu: 'Ukrao je dva noža iz dućana i uznemiravao građane'

Policajci lovili mladića (23) po Splitu: 'Ukrao je dva noža iz dućana i uznemiravao građane'

Mladića su doveli u službene prostorije, odveli na pregled liječniku nakon čega je pušten iz bolnice. U ovom trenutku nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje...

Desetak policajaca jučer je u Splitu lovilo mladića koji je usred bijela dana ulicom hodao s noževima u rukama.

Policija je objavila detalje o tom događaju.

- Jučer oko 15: 48 zaprimili smo dojavu kako u Splitu ulicom hoda muškarac koji u rukama nosi noževe. Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ophodnji kako bi pronašli muškarca. Pronađen je nakon 20 tak minuta. Upućena mu je zapovijed da se zaustavi i baci noževe, odbio je zapovijed policijskih službenika, radi čega su na njim uporabljena sredstva prisile (sprej, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) - javlja policija.

Potom su naveli da je muškarac doveden u službene prostorije, odveden na pregled liječniku nakon čega je pušten iz bolnice. U ovom trenutku nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih ljudi. Od 23-godišnjaka su oduzeli dva noža.

- Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 23- godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je jučer na području Splita  narušavao javni red i mir na naročito drzak način tako da je iz prodavaonice uzeo dva noža i izašao na ulicu čime je uznemirio građane. Ostvario je obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, opisanim ponašanjem ostvario je i obilježja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana  i to čl. 29 - zaključili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci