Obavijesti

News

Komentari 97

Policija čuva stan: Susjed je skinuo pečat pa su ga uhitili

Policija čuva stan: Susjed  je skinuo pečat pa su ga uhitili
4

Muškarca (35) ne povezuju s ubojstvom nogometne menadžerice S. Hap. Prijeti mu kaznena prijava. Ubojicu koji ju je vezao ljepljivom vrpcom i izbo još traže

VIDEO

Stan u 3. Podbrežju na zagrebačkoj Kajzerici u kojem je brutalno ubijena Sanja Hap (39) u srijedu je čuvala policija.

Kako doznajemo, jedan od susjeda je u ponedjeljak navečer, nakon što je policija završila s očevidom i otišla iz zgrade, skinuo službeni pečat s vrata stana u kojem je stanovala. Pretpostavlja se da ga je spazio netko od drugih stanara i to dojavio policiji.

Riječ je o 35-godišnjaku koji stanuje u istom ulazu kao i ubijena nogometna menadžerica. Iako mu namjera nije bila provaliti u stan ni ugroziti nepovredivost mjesta zločina, susjeda je odmah uhitila policija i privela u postaju na ispitivanje.

Prijeti mu i do tri godine zatvora

Slijedi mu prijava za kazneno djelo skidanja službenog pečata, za što je zapriječena zatvorska kazna i do tri godine.

Muškarac je gotovo cijeli dan proveo na ispitivanju u Heinzelovoj. Neslužbeno doznajemo da ga istražitelji ne povezuju s ubojstvom. Nakon njegova izgreda službenici su ponovno postavili pečat, a stan čuvaju i policajci.

Borna Filić/PIXSELL

Poznanik je našao u lokvi krvi

Podsjetimo, Sanju Hap u ponedjeljak oko 18 sati našao je poznanik. Navodno ga je poslala prijateljica zabrinuta jer joj se Sanja još dan ranije nije javljala na mobitel. Čim je prišao, vidio je odškrinuta vrata stana u kojemu je Sanja pet godina stanovala kao podstanarka. Zatekao je stravičan prizor.

Ležala je u lokvi krvi, a ruke i noge bile su joj vezane ljepljivom vrpcom. Odmah je pozvao policiju. Obdukcijom su utvrdili da je ubijena s pet uboda nožem. Nož kojim je ubojstvo počinjeno istražitelji nisu pronašli iako su sate proveli u stanu, a pretražili su čak i kontejnere ispred zgrade.

Anto Magzan/PIXSELL

Njezina prijateljica i nekadašnja poslovna suradnica jučer nam je rekla da se nisu vidjele ni čule posljednjih pet godina.

- Ostala sam potpuno zatečena kad sam čula što joj se dogodilo. Još sam u šoku i ne mogu vjerovati. Godinama s njom nisam u kontaktu, čak nisam imala ni njezin broj mobitela. Upoznale smo se dok smo se obje bavile atletikom - rekla nam je Ksenija Oršolić Dandić.

Privatni album

Bavila se transferima nogometaša

Sanja, Ksenija i njezina sestra Silvija Oršolić su 2006. godine otvorile tvrtku za trgovinu na veliko. Bavile su se prodajom sportske opreme i transferima nogometaša. Jedan od najuspješnijih nogometaša kojeg je Sanja vodila bio je Srđan Lakić, igrač njemačke Bundeslige. Kriza ih je zahvatila 2008. godine, a 2012. godine su morale proglasiti stečaj. Banci su dugovale pozamašan iznos, no to su, tvrdi Ksenija, odavno već riješile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca