News

Komentari 3

Policija ispred zgrade u kojoj saslušavaju sina smijenjenog gradonačelnika Budve Carevića

Policija ispred zgrade u kojoj saslušavaju sina smijenjenog gradonačelnika Budve Carevića

Ponosan sam na svojeg sina koji je činio sve što čine i pošteni i i časni Crnogorci od solunskog fronta naovamo - branio svoga oca, izjavio je Carević te dodao kako je Milana tuklo 11 specijalaca

Zbog smjene predsjednika Općine Budva Marka Carevića i predsjednika SO Budva Krste Radovića, u Budvi traju prosvjedi. Pred zgradom Osnovnog državnog tužiteljstva u Kotoru okupilo se više stotina građana kako bi podržali sina gradonačelnika Carevića, Milana, koji je također jedan od onih koji su odbili predati vlast Vladimiru Bulatoviću i Snežani Kuč, smatrajući da je odluka potpuno nezakonita. 

Njemu je u 20 sati u srijedu navečer počelo saslušanje. Iako su ispred zgrade bile pojačane policijske snage, naknadno je došlo oko tridesetak policajaca u opremi za razbijanje demonstracija. 

Prosvjednici su zviždali i skandirali 'i da vas je dvaput više, sloboda se ovdje piše' te pjevali ' Dobro došli, kićeni svatovi'. 

- Ponosan sam na svojeg sina koji je činio sve što čine i pošteni i i časni Crnogorci od solunskog fronta naovamo - branio svoga oca - izjavio je Carević te dodao kako je Milana tuklo 11 specijalaca.

Pozvao je Crnu Goru da se digne na noge. 

- Borit ćemo se za pravdu! Ovo što su nam jutros napravili bilo je vandalsko postupanje vlasti, koje je izvan svih procedura. Dotaknuli su dno! - kazao je Carević za Nova.rs.

Najčitaniji članci