Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija je raspisala tjeralicu za Mamićem: Službeno bjegunac

Policija sad prvo treba uhititi Mamića, a ako se bude protivio izručenju, kao što je to i najavio, usljedit će sudski postupak koji će odlučivati o izručenju. Tu odluku Mamić onda može čekati ili pritvoru ili na slobodi

Međugorje: Zdravko Mamić o aferi SMS
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
112 komentara

Za Zdravkom Mamićem je i službeno raspisana međunarodna tjeralica, potvrdila je PU osječko-baranjska za Telegram. Njima je u petak stigao zahtjev suda za izdavanjem tjeralice za Mamićem. 

POKREĆU IZRUČENJE Osječki sud izdao je nalog: Raspišite tjeralicu za Mamićem

Tjeralica je sad vidljiva i svim policijama u svijetu, koje moraju reagirati ako zateknu Zdravka Mamića. To je zadatak i bosansko-hercegovačke policije na čijem se teritoriju on prema posljednjim informacijama još uvijek nalazi. 

Međugorje: Zdravko Mamić o aferi SMS ZDRAVKO MAMIĆ: 'Ne vraćam se u Hrvatsku, BiH je više pravna država nego RH'

Policija sad prvo treba uhititi Mamića, a ako se bude protivio izručenju, kao što je to i najavio, usljedit će sudski postupak koji će odlučivati o izručenju. Tu odluku Mamić onda može čekati ili pritvoru ili na slobodi ako mu dozvole da plati jamčevinu. 

Podsjetmo, Optužno vijeće je 21. svibnja potvrdilo drugu Uskokovu optužnicu protiv Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenik, koje tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, klub oštetili za oko 200 milijuna kuna, a protiv Zdravka Mamića tada je određen i istražni zatvor.

Možda vas zanima i ovo:
Message