News

Komentari 3

Policija o Željku Hatlaku: Ubijen je vatrenim oružjem, istraga ide dalje kako bi otkrili počinitelja

Policija o Željku Hatlaku: Ubijen je vatrenim oružjem, istraga ide dalje kako bi otkrili počinitelja

Iz policije su priopćenjem potvrdili da je Željko Hatlak ubijen vatrenim oružjem, ali i da se istraga nastavlja kako bi otkrili počnitelja i same okolnosti zločina

Nakon što su u četvrtak u Karlovcu pronašli automobil ubijenog Željka Hatlaka, ali i priveli jednog muškarca, o cijelom slučaju u petak se priopćenjem oglasila i varaždinska policija.

POGLEDAJTE VIDEO

Navode da je identifikacijom potvrđeno da je tijelo koje su pronašli u utorak Željko Hatlak te da se radilo o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem. 

Varaždinski policajci provode kriminalističku istragu u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu te s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode, kako bi utvrdili tko je počinitelj ubojstva, ali i sve okolnosti oko samog zločina.

Tijekom istrage su na području grada Varaždina pronađeni predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom.A istraga je karlovačke policajce dovela i do automobila u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila.

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem će dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom.

Najčitaniji članci