Obavijesti

News

Komentari 30

Policija objavila detalje nesreće u Zagrebu: U naletu auta na romobil poginuo muškarac (46)

Policija objavila detalje nesreće u Zagrebu: U naletu auta na romobil poginuo muškarac  (46)

Mladić (28) Opel Astrom se vozio Servisnom cestom prema Branimirovoj u Zagrebu i kod znaka za cestu s prednošću prolaska nije se zaustavio te je udario u romobil koji je išao ravno po Servisnoj

VIDEO

Muškarac (46) koji je vozio električni romobil poginuo je u subotu navečer u naletu automobila u Zagrebu, izvijestila je policija u nedjelju. 

Kako se navodi, mladić (28) oko 21.30 sati se Opel Astrom vozio Servisnom cestom, ali kod križanja s Branimirovom nije se zaustavio na znak kod znaka za cestu s prednošću prolaska, već je nastavio prema Branimirovoj. U tom je trenutku autom udario u romobil kojim je upravljao 46-godišnjak, koji se vozio Servisnom i zadržao smjer kretanja ravno.

Muškarac je na mjestu preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva uz stručnu pomoć policijskih službenika I. postaje prometne policije Zagreb.
 
Zbog očevida prometne nesreće promet vozila i pješaka kolnikom Servisne ceste koja spaja kolnik Ulica štefanovečki zavoj i Mandlovu bio je obustavljen od 21.35 do 1 sat.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 28-godišnjeg vozača podnijet će kaznenu prijavu nadležnom držanom odvjetništvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.