News

Komentari 38

Policija objavila detalje: Sandro Firić osumnjičen zbog pokušaja ubojstva Branka M. 'Naranče'

Policija objavila detalje: Sandro Firić osumnjičen zbog pokušaja ubojstva Branka M. 'Naranče'

Splitska policija izvijestila je kako su pronašli pištolj kojim je Sandro Firić pucao u glavu Branku Mijatoviću zadavši mu po život opasne ozljede. Firić je, uz kaznenu prijavu, završio u istražnom zatvoru na Bilicama

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom kojega sumnjiče za kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 32-godišnjaka u večernjim satima na području Klisa, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. Podsjetimo, riječ je o Branku Mijatoviću Naranči iz Splita kojemu je, kako se sumnjiči, Sandro Firić iz pištolja pucao u glavu zadavši mu teške i po život opasne ozljede. Nakon ranjavanja, izbacio ga je iz automobila na staroj kliškoj cesti, a potom se dao u bijeg. Policija je Firića uhitila dva sata kasnije, na imotskom području, točnije u Cisti Provo, a pronađen je i pištolj. Osim njega, na kriminalističkom istraživanju završio je još jedan muškarac, a u postaji je završila i Firićeva djevojka, no oni su tijekom utorka pušteni.

Kako navode iz splitske policije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju protiv 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je isti predan u zatvor u Splitu.
Mijatović je hospitaliziran u KBC-u Split, gdje mu se liječnici bore za život. Motivi ovog obračuna još nisu poznati, spominju se tek neriješeni dugovi.

I Mijatović i Fistić od ranije su poznati policiji, Mijatović zbog zloupotrebe droge, a Firić zbog reketarenja i nasilničkog ponašanja. Obojicu je čekalo izdržavanje zatvorske kazne.

Najčitaniji članci