News

Komentari 103

Policija privela 44-godišnjaka: Namamio je i dirao djevojčicu

Splitska je policija za tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta prijavila 44-godišnjaka iz Muća u čijoj je kući u petak pronađena nestala 13-godišnjakinja iz Tučepa

Prijavljeni 44-godišnji osumnjičenik je priveden pritvorskom nadzorniku, a danas će biti ispitan u Državnom odvjetništvu gdje će biti zatraženo da mu se odredi istražni zatvor. Muškarac je prijavljen za kaznena djela upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Navodno ju je dirao po tijelu.

Podsjećamo, policija je u petak pronašla nestalu 13-godišnjakinju nakon puna četiri dana potrage. Iako se bunio zbog ulaska policije u njegovu kuću, osumnjičeni nije pružao otpor. U svoju je obranu rekao kako nije imao prethodni kontakt s 13-godišnjakinjom, iako ga je policija pronašla upravo zahvaljujući porukama koje je putem društvenih mreža razmjenjivao s djevojčicom. 

Osumnjičeni je tada policiji rekao da je djevojčicu pokupio na jadranskoj magistrali nakon što mu je rekla da ju progone 'nekakvi ljudi'.

Nestanak djevojčice su prijavili njeni roditelji, a policija je nakon njena pronalaska pozvala i Centar za socijalnu skrb. 

Najčitaniji članci