Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Policija privela muškarca jer je prijetio psihijatru Vukušiću

Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove što ismijavaju poštenog čovjeka Ivana, pisalo je u jednoj prijetnji psihijatru Hermanu Vukušiću jer je kritizirao Ivana Pernara

Foto: Davor Puklavec/Tomislav Miletic/PIXSELL
141 komentara

Zagrebački policajci priveli su jednog muškarca zbog prijetnji smrću psihijatru Hermanu Vukušiću. Kako doznajemo, obrada je u tijeku nakon koje će se znati jesu li ga i za što sve prijavili Državnom odvjetništvu. Neslužbeno, uhićeni muškarac je s područja Zagreba.

Podsjetimo, psihijatar je prozvao saborskog zastupnika Ivana Pernara zbog nestručnih zdravstvenih savjeta u borbi protiv gripe i depresije koje dijeli na društvenim mrežama. Pozvao je i ministra zdravstva i ministra pravosuđa te Hrvatske liječničke komore da nešto poduzmu i poručio je da nadležni organi Sabora moraju reagirati da se Pernaru ukine imunitet.

Nakon tog gostovanja na RTL-u, kaže, počeo je dobivati prijetnje.  Kako je objavio na svom Facebook profilu, Vukušiću su prijetili smrću jer 'ismijava poštenog čovjeka Ivana'.

- Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove što ismijavaju poštenog čovjeka Ivana - piše u prijetnji.

Vukušić dalje navodi da je prijetnju prijavio te kako će zaštitu sebe i svoje obitelji tražiti od ministra Davora Božinovića, a Pernarovu će stranicu prijaviti Facebooku zbog mržnje i prijetnji.

- Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim! - napisao je Vukušić.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message