Obavijesti

News

Komentari 134

Policija tražila ženu 4 mjeseca, a građani je pronašli za 4 sata

Policija tražila ženu 4 mjeseca, a građani je pronašli  za  4 sata
6

Objava o potrazi za ovom djevojkom izazvala je veliko zanimanje na portalu 24sata, te je četiri sata od objave skupila čak 52.606 'klikova' i 145 komentara

VIDEO

Samo četiri sata nakon što je PU splitsko-dalmatinska u petak na svojoj službenoj stranici objavila fotografije mlade žene, a koje su svi mediji prenijeli, koju traže zbog krivotvorene novčanice, ona je već dovedena u policijske prostorije na obavijesni razgovor, javlja zadarski.hr.

Čini se kako su fotografije, koje su objavljene uz odobrenje splitskog  državnog odvjetništva, bile potpuni uspjeh.

Podsjetimo, policija sumnjiči ženu da je 3. ožujka 2017. u poslovnici jedne banke na području Splita pokušala u optjecaj staviti novčanicu od 500 eura, za koju je naknadnim vještačenjem utvrđeno da je krivotvorina, i to jako kvalitetna. Nakon što se utvrdilo kako je novčanica stigla u bančin trezor, policija je preko snimki nadzornih kamera došla do fotografija žene. 

Objava o potrazi za ovom djevojkom izazvala je veliko zanimanje i na portalu 24sata, te je od 8.53 sata,  kada smo vijest objavili, do 13.30 sati skupila čak 52.606 'klikova' i 145 komentara.

Ima onih koji podržavaju djevojku, drugi smatraju da sigurno nije ništa kriva te da su njoj podmetnuli krivotvorinu, a ima i onih kojima nije jasno kako su trebala proći četiri mjeseca da se otkrije krivotvorina i tko ju je pustio u opticaj. Naravno, budući da je riječ o atraktivnoj mladoj ženi, ima i onih koji su poručili kako bi i oni 'rado popričali s njom'.

Ipak, čini se kako je bilo i onih savjesnih koji očito poznaju ženu, ili znaju o kome se radi,  te poslušali apel policije i sve prijavili. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature