News

Komentari 2

Policija zaplijenila preko tri tone duhanske melase, tableta, raznih sredrava za potenciju...

Policija zaplijenila preko tri tone duhanske melase, tableta, raznih sredrava za potenciju...

Nakon pretrage, policijski službenici uhitili su 36-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljene trgovine te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Osječko-baranjska policija uhitila je 36-godišnjaka iz Tenje kod kojega je pronađeno više od tri tone duhanske melase te veća količina tableta "bensedin" i raznih sredstava za potenciju, izvijestila je policija u četvrtak.

Temeljem sudskog naloga policija je u srijedu u osječkom prigradskom naselju Tenji pretražila dom i druge prostorije te prijevozno sredstvo u vlasništvu 36-godišnjeg osumnjičenika. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli 3,4 tone duhanske melase, 300 komada tableta "bensedin“, koje se nalaze na popisu opojnih droga te razna sredstva za potenciju i to, uz ostalo, više od 110 tisuća komada tableta, više od 77 tisuća komada gelova, 2.100 komada kapsula te više od pet tisuća šumećih tableta.

Nakon pretrage, policijski službenici uhitili su 36-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljene trgovine te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, zbog čega će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Najčitaniji članci