News

Komentari 1

Političaru pao avion, oko repa mu se omotao slogan

Političaru pao avion, oko repa mu se omotao slogan

Zrakoplov u kojem je bio jedan od kandidata na britanskim izborima morao je prisilno sletjeti jer mu se oko repa omotao transparent stranke

Kandidat Britanske stranke za neovisnost (UIKP), Nigel Farage ukrcao se u četvrtak ujutro s pilotom u manji zrakoplov kako bi promovirao svoju stranku koja se natječe na aktualnim parlamentarnim izborima. Trebali su letjeti iznad Buckinghamshirea, Oxfordshirea i Northamptonshirea te vući za sobom transparent s natpisom 'Glasujte za svoju zemlju, glasujte za UIKP'. Zaposlenik aerodroma Hinton kazao je za Daily Mail kako se avion srušio samo nekoliko sekundi nakon polijetanja jer mu se transparent zapleo o rep.
- Radio sam nešto u hangaru i vidio kako su svi počeli trčati van. Sam zrakoplov nije bio toliko uništen jer nije pao s velike visine. Jedno je bilo nezgodno što je sletio na krov - rekao je djelatnik i dodao kako su ljudi odmah počeli izvlačiti unesrećenog političara i njegovog pilota. Farage je lakše ozlijedio glavu, dok je pilot teško ozlijeđen. Obojicu su prevezli u bolnicu. Glasnogovornik Farageove stranke izjavio je kako se on dobro osjeća. Nigel Farage je britanski političar, zastupnik u EU parlamentu i bivši predsjednik Britanske stranke za neovisnost (UKIP). Zbog svojih otvorenih mišljenja i stavova u EU parlamentu je obilježen kao euroskeptik, fašist i nedemokrat.

Najčitaniji članci