Obavijesti

News

Polleo Sport preuzeo bivšeg franšizera Proteini.si Hrvatska

Polleo Sport preuzeo bivšeg franšizera Proteini.si Hrvatska
3

Polleo Adria d.o.o preuzela je stopostotni udio tvrtke Proteini d.o.o, hrvatskog franšizera brenda Proteini.si

VIDEO

Polleo Sport kao regionalni lider u području sportske suplementacije i fitness opreme koji trenutno posluje na sedam tržišta – Austrija, Njemačka, Švicarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina te Makedonija, akvizirao je tvrtku bivšeg hrvatskog franšizera Protieni.si te na taj način od početka rujna proširio svoje poslovanje za pet novih lokacija u Hrvatskoj pa tako ukupan broj maloprodajnih mjesta u mreži u ovom trenutku prelazi brojku trideset.

Bez konkurencije

Ovim potezom, Polleo Sport je potvrdio svoju lidersku poziciju u regiji te dodatno osnažio vlastitu strategiju rasta i proboja na nova europska tržišta. Nove poslovnice Polleo Sporta nalaze se u Supernovi Zadar, Garden Mall-u, Avenue Mall-u, Mall of Splitu te u Ulici slobode 1 u Splitu.

Iz Uprave Polleo Sporta poručili su: „Rast koji je Polleo Sport ostvario na inozemnim tržištima u zadnjih nekoliko godina prvi je pokazatelj jačine brenda, a širenjem maloprodajne mreže na domicilnom tržištu, želimo potvrditi status lidera u industriji sportske prehrane. Akvizicijom bivšeg  hrvatskog franšizera marke Proteini.si, pokazujemo svoju snagu na hrvatskom tržištu te približavamo misiju Polleo Sporta novim kupcima. Naša snaga i ponos oduvijek su bili i ostali naši Polleo stručnjaci te nam je izuzetno drago što će njihovo znanje i iskustvo moći prepoznati i posjetitelji novih lokacijama. Kao firma, ostajemo i dalje predani svom cilju, a to je stvaranje aktivnije i zdravije zajednice.

Planovi za budućnost

Značaj ove akvizicije komentirali su i predstavnici renomiranih međunarodnih revizorskih kuća.  

Kroz zadnjih par godina suradnje, uvjerili smo se da je Polleo Sport jedinstven koncept u smislu vrijednosti brenda, ali i same kvalitete proizvoda i pristupa tržištu. U kontekstu toga, lijepo je vidjeti kada jedna dobro planirana ideja i vizija dobije rezultate i u kontinuiranom i snažnom regionalnom rastu i prisustvu na regionalnim tržištima. Ova akvizicija će svakako učvrstiti poziciju Polleo Sport-a na tržištu te omogućiti da jednostavnije i kvalitetnije dođe do svojih korisnika te ih inspirira na sportski način života koji Polleo promovira.“ – komentirao je  Andrija Garofulić,  iz međunarodne organizacije za pružanje usluga revizije, računovodstva, prava i savjetovanja – Mazars.  

Polleo Sport, sa svojim jedinstvenim konceptom kralja u fitnessu („The Fitness King“), pokazao se kao izuzetno agilna i fleksibilna kompanija, koja je istovremeno spremna odgovoriti na nove izazove i pravila poslovanja te stvarati nove trendove na rastućem tržištu naslonjenom na svijet fitness-a i zdrave prehrane. Rezultat ove akvizicije je konsolidacija domaćeg tržišta te učvršćenje pozicije lidera na domaćem i regionalnom tržištu.  Konsolidirano domaće tržište trebalo bi poslužiti kao snažna baza i temelj za nastavak širenja na inozemna tržišta.“ -  Ante Salopek iz Deloitte Savjetodavnih usluga.  

Razvojem vlastitog koncepta na tržište DACH regije te širenjem maloprodajne mreže na području Hrvatske i Slovenije, Polleo Sport je rijedak primjerak hrvatskog brenda koji hrabro gradi svoju internacionalnu budućnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na romobilu: Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura
DOBIO 13 GODINA ZATVORA

Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na romobilu: Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura

Bivši policajac Denis Lingart nepravomoćno je osuđen zbog 18 razbojništava i jednog u pokušaju. Mete su mu bile banke, Fina...