Obavijesti

News

Komentari 4

Poplava u školi: 'Učiteljica je dio djece izvela kroz prozor jer je voda prodrla u učionicu'

Poplava u školi: 'Učiteljica je dio djece izvela kroz prozor jer je voda prodrla u učionicu'
1

U novozagrebačkoj OŠ Gustava Krkleca u ponedjeljak prije podne prsnula je voda iz radijatora na kojem je puknuo dio ventila. Ravnateljica nam je potvrdila da je bilo vode po hodniku, ali je sve brzo sanirano

VIDEO

Da, učiteljica produženog boravka izvela je dio djece van kroz prozor jer je voda prodrla u učionicu, da ne hodaju po kroz poplavu. No nije bilo nikakve opasnosti, domar i spremačice odmah su zatvorili grijanje i brzo pokupili vodu na hodniku. Svi su se učenici potom vratili na nastavu i dalje su u školi na produženom boravku, kazala nam je Marija Luković, ravnateljica OŠ Gustava Krkleca u novozagrebačkom naselju Travno.

Oko 11.30 sati u školi je došlo do manje havarije, na radijatoru u hodniku u kojem su drugi razredi, prsnuo je ventil. Popustio je obrtaj ventila i iz njega je briznula voda pod pritiskom. Smočila je odjeću u ormariću za garderobu, a hodnik se ispunio s oko tri centimetra vode, pa je počela nadirati i u učionice, ispričala je Luković. Nasreću nitko nije ozlijeđen. Voda iz radijatora nije bila vrela već topla, a spremačice su odmah krpama krenule skupljati vodu.

Popucali ventili na radijatorima u osnovnoj školi u Travnom. Djecu evakuirali kroz prozor...
Popucali ventili na radijatorima u osnovnoj školi u Travnom. Djecu evakuirali kroz prozor...

Učiteljice su izvele djecu ispred škole dok se situacija ne sredi. Jedna je odlučila da dio učenika izvede kroz prozor učionice na igralište da ne gacaju kroz vodu. Bilo je uzbuđenja, no, kažu nam i roditelji, nitko nije paničario, a nastava se redovito nastavila. 

- Sve je bilo poplavljeno i klinci su bili vani, ali nije bilo ništa dramatično za ostale. Osim razreda kojem se smočila garderoba, ostali su normalno završili s nastavom - kaže nam mama jednog od drugašića. 

I druga nam potvrđuje kako im je učiteljica rekla da nema panike. Ravnateljica je potvrdila kako je šteta brzo sanirana, domar je zamijenio ventil, a iz Toplane dolaze u utorak ujutro uključiti grijanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...