Obavijesti

News

Komentari 98

"Poslali su poruku da odabiru najboljeg iz svojih redova..."

"Poslali su poruku da odabiru najboljeg iz svojih redova..."
1

Brkićev ratni put i domoljublje nisu upitni, ali trebamo se okrenuti naprijed i gledati što napraviti za budućnost branitelja, rekao je za Večernji list Josip Klemm

Braniteljske udruge na državnoj razini, pa i predstavnici prosvjednika iz Savske 66 zadovoljne su kandidatom, odnosno Milijanom Brkićem, za novog ministra branitelja. 

Ovim prijedlogom Domoljubna koalicija šalje poruku nama braniteljima da odabire najboljeg iz svojih redova i to je dobra poruka. Dobro je da ministar bude netko tko ima takvu političku težinu. To za nas branitelje, nadam se, znači da neće zapinjati suradnja s drugim ministarstvima kao što je bio slučaj s bivšim ministrom Matićem koji je za jedan dopis čekao i godinu dana. Brkićev ratni put i domoljublje nisu upitni, ali trebamo se okrenuti naprijed i gledati što napraviti za budućnost branitelja – rekao je za Večernji list Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije.

- Vjerujem da ćemo u razgovorima s novim ministrom vrlo brzo znati u kojem smjeru ide prosvjed, no Brkić je dio nas i mislim da će se problemi sigurno riješiti – optimističan je Josip Klemm.

Ovaj izbor za ministra pozdravlja i Miodrag Demo, saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365.

– Ja sam sretan čovjek jer što god tko mislio o Milijanu Brkiću, on je operativac koji može preuzeti braniteljski resor jer je dobar organizator, pa u tom smislu može provesti Zakon o pravima hrvatskih branitelja. Moji kriteriji visoko su podignuti i sežu do neba, ali u HDZ-u su našli čovjeka golemog kapaciteta jer hrvatski branitelji to zaslužuju. Kao predsjednik saborskog Odbora za veterane nadam se dobroj suradnji i da ćemo konačno riješiti sve probleme branitelja – kazao je za Večernji list Miodrag Demo.