Obavijesti

News

Komentari 20

Potpis plaćenika: Svi ubijeni dobili su po dva metka u glavu

Potpis plaćenika: Svi ubijeni dobili su po dva metka u glavu
3

Policija ispituje vezu masakra u francuskim Alpama sa tajnim poslom ubijenog inženjera Saada Al-Hillija. Rodbina će preživjelu Zeenu (4) vratiti kući u Englesku

VIDEO

Francuski detektivi ispitat će poslovne kolege ubijenog Britanca Saada Al-Hillija (50), inače inženjera za svemirsku tehnologiju. Naime, otkrili su da je u tvrtki u britanskom Surreyju radio na tajnom ugovoru za jednu od najvećih europskih tvrtki za obranu. 

Navodno je bio dio grupe uključene u tajni projekt povezan s tvrtkom EADS, paneuropskim gigantom za obranu koja ima ugovore s Rusijom, Kinom i Velikom Britanijom. Istraga se tako prebacuje na tvrtku Surrey Satellites Technology Limited (SSTL) u blizini Guildforda u kojoj će policija ispitati radnike. 

Zanima ih da li je taj tajni posao Al-Hillija možda njega, njegovu ženu, punicu, francuskog biciklista koštao života u francuskim Alpama.  

Ubojice su ih pratile na odmoru u Francuskoj?

Osim toga, u nedjelju je otkriveno još nekoliko detalja samog masakra u Francuskoj koja opet upućuju da je definitivno riječ o plaćenim ubojicama. 

Naime, svih četvero ubijenih upucani su dva puta u glavu, što je jasan potpis profesionalaca. Uz to, dva mobitela koja su pronađena u izrešetanom BMW-u mogli bi policiji dati vitalne tragove. 

Također, istražuje se teorija prema kojoj su ubojice pratile obitelj Al-Hilli za vrijeme njihovog odmora u Francuskoj.  

U subotu je policija provela forenzičku pretragu 1,5 milijuna funti vrijedne obiteljske kuće Al-Hillija u gradiću Claygateu. 

Zeena (4) ide kući, a sestra Zainab (7) više nije u induciranoj komi

Zeena Al-Hilli (4), djevojčica koja je preživjela masakr svoje obitelji u Francuskoj vratit će se danas s rodbinom u Veliku Britaniju. Njezina sestra Zainab (7) teško je ozlijeđena. Ranjena je u rame i brutalno izudarana u glavu, zbog čega ima frakturu lubanje. Stanje joj je stabilno te više nije u induciranoj komi. Nalazi se u bolnici u Grenobleu. Djevojčica će do daljnjega biti pod sedativima zbog čega nitko s njom neće moći kontaktirati.

Policija čeka dozvolu liječnika da ju ispita. Nadaju se da bi ona mogla imati neka saznanja koja bi ih mogla dovesti do ubojica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo