Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potpišite i vi! 17 tisuća ljudi za nastavak potrage za Miškićem

Dva dana nakon što su vlasti Martiniquea objavile da obustavljaju potragu za hrvatskim kapetanom Dinom Miškićem i šestoricom članova njegove posade, njegovi su prijatelji pokrenuli peticiju...

81 komentara

Vijest o prekidu potrage za preostalim nestalim članovima posade Bourbon Rhodea hrvatskoj je javnosti teško pao, a najteže je, dakako, njegovoj obitelji i prijateljima. Obitelj se jučer cijeloj javnosti obratila apelom kojim su predsjednicu, premijera i cijelu Vladu zamolili za pomoć. 

No, jedino što su zasad dobili je priopćenje Ministarstva vanjskih poslova koje ne ulijeva previše nade. Reagirao je i sindikat pomoraca koji smatra da potraga nije trebala prekinuti, a prijatelji Dine Miškića, piše Morski.hr, nakon svega su odlučili pokrenuti peticiju. 

FOTOGRAFIJE S REMONTA U ovoj 'kanti' nisu imali šanse! Predsjednik firme u Opus Deiju

U pozivu na peticiju, koju možete potpisati ovdje, stoji:

„Kompanija Bourbon je službeno objavila da će se od 4. listopada operacije traganja i spašavanja za sedam nestalih mornara odvijati samo plovilima u zoni zaštite brodova; što znači da je službena operacija traganja i spašavanja pri kraju.

Znate da je Bourbon Rhode, u kojem je bilo 14 članova posade, bio u lošem stanju, kao što možete vidjeti na priloženim fotografijama.

Sve podatke o Bourbonu kao kompaniji i sve informacije poput stanja broda i stanja opreme na brodu pošaljite na mail: bourbonrhode.rescue@gmail.com ili administratorima ove grupe.

Hvala vam!“

Peticiju je dosad potpisalo gotovo 18 tisuća ljudi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message