News

Komentari 332

Potres u Klubu HDZ-a: Mlakar i Jandroković podnijeli ostavke

Potres u Klubu HDZ-a: Mlakar i Jandroković podnijeli ostavke

Jandroković je zajedno s Mlakarom ostavku predao predsjedniku HDZ-ova Kluba zastupnika Ivanu Šukeru. Kaže da se nada da će taj čin potaknuti raspravu o funkcioniranju Kluba

HDZ-ovi saborski zastupnici Gordan Jandroković i Davorin Mlakar podnijeli su u petak u Hrvatskom saboru ostavke na dužnost potpredsjednika Kluba zastupnika HDZ-a.

Hini je to potvrdio Jandroković, koji međutim nije htio dodatno obrazlagati razloge ostavke.

Kazao je tek kako je zajedno s kolegom Mlakarom ostavku predao predsjedniku HDZ-ova Kluba zastupnika Ivanu Šukeru, te kako se nada da će taj čin potaknuti raspravu o funkcioniranju Kluba.

Da u komunikaciji unutar Kluba zastupnika HDZ-a i stranaka Domoljubne koalicije postoje problemi postalo je jasno nakon što je Sabor već treći tjedan za redom odgodio glasovanje o raspravljenim točkama zbog nedostatka kvoruma.

Jedan od pokazatelja je i činjenica da je sa dnevnog reda plenarne sjednice skinut prijedlog Odbora za izbor i imenovanja, na temelju kojega je Hrvatski sabor trebao odlučiti o tome koji će zastupnici sjediti u Nadzornom odboru  Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR).

Najčitaniji članci