News

Komentari 2

Lokalizirali požar kod Vodica

Lokalizirali požar kod Vodica

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Vodice Ivica Begić za Info Vodice rekao je ranije kako su požar gasila dva airtractora koja su sada povučena, a dodao je i kako je nekoliko objekata bilo ugroženo

Požar koji je popodne izbio kod Srime na vodičkom području lokaliziran je u 17,12 sati, a opožareno je deset hektara niskog raslinja, trave i borove šume, doznaje se u Županijskom centru 112.

Iako se po prvim informacijama tvrdilo da je riječ o dva požara na Srimi - prvi koji je buknuo u 14,22 sati i drugi pola sata kasnije, iz Županijskog centra 112 izvijestili su kako se ipak radi o jednom požaru.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Vodice Ivica Begić za Info Vodice rekao je ranije kako su požar gasila dva airtractora koja su sada povučena, a dodao je i kako je nekoliko objekata bilo ugroženo, no brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara na njih.

Na intervenciju su, među ostalima, izašli pripadnici javnih vatrogasnih postrojbi Vodice i Šibenik, te Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Vodica, Zatona, Šibenika, Pirovca i Tisnog.

Najčitaniji članci