Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Požar na balkonu izbio je zbog opuška u košu za smeće

Požar na balkonu sedmog kata zgrade u Ulici Vladimira Varićaka u Zagrebu gasilo je 23 vatrogasaca s osam vozila. Nitko nije ozlijeđen, a policija je utvrdila uzrok požara

Foto: čitatelj 24sata
3 komentara

Zagrebačka policija je nakon provedenog očevida utvrdila uzrok požara, koji je u srijedu oko 9.10 sati izbio na terasi stana 73-godišnjaka u Novom Zagrebu u Ulici Vladimira Varićaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

- Požar je najvjerojatnije  izbio uslijed zapaljenja plastičnog koša za smeće kojeg je uzrokovao žar odbačenih cigareta. Požar se, zatim, proširio na namještaj i drvene prozore uslijed čega je došlo do začađenja većeg dijela stana. Materijalna šteta iznosi oko 70.000,00 kuna - priopćili su iz policije.

Javna vatrogasna postrojba Zagreb dobila je dojavu u 9.32 o požaru na adresi Vladimira Varićaka 6, na sedmom katu zgrade. Na teren je izašlo osam vozila, četiri iz Novog Zagreba i četiri iz centra s 23 vatrogasca.
Vatrogasci su zamolili Zagrepčane da ih ne zovu zbog urušenih dimnjaka nakon nedjeljnih potresa jer oni nisu građevinska tvrtka i zbog toga im se linija 193 zagušuje.

Možda vas zanima i ovo:
Message