News

Komentari 0

Požar u pulskoj knjižnici zbog kvara na elektroinstalacijama

Požar u pulskoj knjižnici zbog kvara na elektroinstalacijama

Gradska knjižnica i čitaonica Pula do daljnjeg će biti zatvorena, a korisnici mogu koristiti usluge ostalih ogranka, Dječju knjižnicu i Knjižnicu Veruda koji će raditi cijeli dan od 7,30 do 19 sati

Na posudbenom odjelu Gradske knjižnice i čitaonice u Puli u utorak, oko 3 sata ujutro, planuo je požar kojega su vatrogasci brzo lokalizirali i ugasili, a policija je utvrdila kako je uzrok požara tehnički kvar na elektroinstalacijama u razvodnom ormariću.

Pulska vatrogasna postrojba je po dojavi o požaru na intervenciju izašla s tri vozila i šest vatrogasaca te je požar već u 3,30 sati lokaliziran, a u 3,40 i ugašen.

Nakon što su MUP-ovi vještaci obavili očevid, utvrđeno je da je požar izazvao tehnički kvar na elektroinstalacijama u razvodnom ormariću. S čišćenjem prostora počet će se nakon izvođenja hitnih radova na elektroinstalacijama.

Gradsku knjižnicu i čitaonicu obišao je jutros i gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji je izrazio žaljenje zbog izbijanja požara i rekao da će Grad Pula pomoći da se posljedice požara što prije otklone kako bi javna ustanova što prije mogla početi s radom na zadovoljstvo brojnih korisnika.

- Vjerujem da će naši građani imati razumijevanja za ovu izvanrednu okolnost - poručio je gradonačelnik Zoričić.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula do daljnjeg će biti zatvorena, a korisnici mogu koristiti usluge ostalih ogranka, Dječju knjižnicu i Knjižnicu Veruda koji će raditi cijeli dan od 7,30 do 19 sati.

 

 

Najčitaniji članci