Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Krk: U požaru u suhoj marini u Puntu izgorjelo je 20 brodova

Veliki požar izbio je u subotu oko 6 sati u suhoj marini na ulazu u Punat na otoku Krku. Gašenje je otežavala bura, a oko 10 sati požar su stavili pod kontrolu

Ministarstvo prometa
Foto: Ministarstvo prometa
96 komentara

Veliki požar izbio je u subotu oko 6 sati u suhoj marini na ulazu u Punat na otoku Krku. Iz riječke policije kažu kako je nešto iza 10 sati požar stavljen pod kontrolu, a izgorjelo je 20 brodica. 

Prilazna cesta prema mjestu je bila zatvorena, a gašenje je otežavala bura. Jahte su od mora bile udaljene oko 40 metara, a požar je uočio noćni čuvar u marini, u trenutku kada su istovremeno gorjele tri jahte. Iako su vatrogasci u marinu stigli u 6.20 sati, plamen nošen burom ubrzo se proširio na ostale jahte koje su bile posložene jedna blizu druge, kazali su iz Ministarstva prometa.

- Odjeknule su brojne eksplozije malo poslije 6 sati  - rekla nam je čitateljica koja je snimila neke od fotografija.

- Još dosta gori. Sve smrdi po plastici, čak se i u Krku jako osjeti - rekao nam je čitatelj Karlo Sintić koji je jutros poslao fotografije. 

Možda vas zanima i ovo:
Message