Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Požar u termoelektrani Plomin: 'Čuo se prasak, suknuo je dim'

Policija je dobila dojavu o požaru u 11.18 sati. Zasad nema podataka o mogućim ozlijeđenima. Radnici su evakuirani, a požar gase vatrogasci. Svjedoci su vidjeli gusti crni dim

Foto: čitatelj
26 komentara

Začuo sam prasak, a onda je suknuo crni dim. Mislim da nema ozlijeđenih, jer su radnici u to vrijeme bili na pauzi za ručak, rekao nam je jedan od čitatelja koji je vidio požar u Termoelektrani Plomin u ponedjeljak oko 11 sati. Hitnu pomoć nije vidio, ali jest policiju i vatrogasce. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: čitatelj

- Radnici su evakuirani - rekao je čitatelj.

U Policijskoj upravi istarskoj potvrdili su nam da su dojavu o požaru u 'TE' Plomin dobili u 11.18 sati. Policija i vatrogasci su  na terenu. Zasad nemaju podataka o mogućim ozlijeđenima, ali znaju da su se zapalili kablovi glavnog pogona TE Plomin. 

Iz HEP-a su priopćili da je "prilikom starta motora ventilatora dimnog plina na prvom bloku TE Plomin došlo je do oštećenja energetskog kabela što je izazvalo požar u kabelskom prostoru. Nadležne službe promptno su obaviještene o ovom događaju te je Javna vatrogasna postrojba Labin pristupila gašenju požara koje je još u tijeku", 

Događaj nije utjecao na sigurnost opskrbe kupaca električnom energijom.

- Mislim da je za danas naš posao gotov. Stigla su još dvoja vatrogasna vozila. Ugasit će brzo ali radnici više namju što raditi danas tamo. Proivzodnja je obustavljena - rekao nam je jedan od čitatelja koji je upućen u rad TE Plomin. 

Foto: čitatelj

Tema: Reporteri

Možda vas zanima i ovo:
Message