Obavijesti

News

Komentari 6

Poznat policiji: Prijeti kad je pijan pa se trijezni u zatvoru

Tihomir T. (46) završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana kako ne bi utjecao na svjedoke i kako ponovno ne bi prijetio ženi. On kaže da se ne sjeća prijetnji

VIDEO

Tihomir T. (46) završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana kako ne bi utjecao na svjedoke i kako ponovno ne bi prijetio ženi. 

Na odvjetništvu se, kako doznajemo, branio da se ne sjeća da je prijetio ženi i sumnja da bi to učinio. Tvrdi i da nije on nju zvao, već je ona njega neprestano nazivala jer su se ranije dogovorili da će nju i djecu pokupiti kod rodbine. No on se zadržao s čovjekom s kojim je pregovarao oko otkupa stana, ali kako je kupoprodaja išla slabim tijekom, napio se. Branio se i da je ona gruba prema njemu, a ne on prema njoj. No, kako je njegova supruga zaštitu potražila u sigurnoj kući, malo je vjerojatno da je osumnjičeni govorio istinu. Tim više što mu ovo nije prvi sukob sa zakonom. Još uvijek je na uvjetnoj kazni koju je sad prekršio. 

Lani su ga osudili zbog prijetnje i napada na interventne policajce. Oni su se krajem 2013. po povratku s osiguranja nogometne utakmice zaustavili na cesti na Bračku kraj Zaboka zbog prometne nesreće. Nesreću je pijan skrivio Tihomir T., a čim su policajci izašli iz kombija, počeo im je prijetiti i jednoga od njih pokušao udariti. Tihomir T. je, doznajemo, prije toga odslužio četiri godine zbog silovanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)