Obavijesti

News

Komentari 81

Pravi Alan Ford u Splitu: Jurio kolicima autocestom 10 km/h

Pravi Alan Ford u Splitu: Jurio kolicima autocestom 10 km/h
10

Na brzoj cesti Stobreč - Solin sedamdesetogodišnji muškarac 'jurio' je na svojim električnim kolicima, i to u pretjecajnom traku. Nije se obazirao na ništa oko sebe

VIDEO

Ej, prika, požuri malo, što radiš, halo?, dovikivali su Splićani sugrađaninu koji je mrtav-hladan po splitskoj najprometnijoj cesti vozio elekrična invalidska kolica deset kilometara na sat ugrožavajući svoj i tuđe živote. Trubilo se, kočilo, živciralo, ali na kraju i smijalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:50

Krenuo je od groblja na Lovrincu prema Solinu i vozio se u srednjem traku. Oko njega su “zujali” auti, kamioni i autobusi te je pravo čudo kako se uopće uspio prestrojiti u krajnji lijevi trak. Tu ga je primijetio naš čitatelj koji je upalio četiri žmigavca i počeo voziti iza hrabrog “vozača”.

- Trebalo nam je 10-15 minuta do skretanja za Mercator, a u međuvremenu se iza nas stvorila golema kolona. Vozači iza mene su trubili, vikali, psovali, ali kad bi me prešli i vidjeli čovjeka u kolicima, sve im je bilo jasno - ispričao nam je naš čitatelj, koji je odmah pozvao prometnu policiju.

- Nakon nekog vremena nas je sustigao prometni policajac na motociklu. Vozio je usporedo s njim te mu rekao da produži naprijed i stane na autobusnoj stanici iza semafora. Ali ovaj ga nije poslušao, kao da ga nije razumio. Potpuno ga je ignorirao, kao da se to njega uopće ne tiče. Umjesto ravno skrenuo je udesno na semaforu. Policajac ga je tada ponovno sustigao, što nije bilo preteško, i zaustavio ga. Ja sam tada otišao, ne znam što je poslije bilo. U svakom slučaju, nikad se nisam našao u sličnoj situaciji - ispričao nam je čitatelj.

Iz splitske policije odgovorili su kako je prometni policajac ispratio čovjeka u kolicima s ceste i da nije bilo nikakvih drugih postupanja, odnosno kažnjavanja.

Drugi čitatelj nam je rekao da je “brzi vozač” skrenuo prema Mravincima. Cesta od tamo vodi dalje prema staračkom domu na Dračevcu. Pretpostavljaju da je muškarac od tamo.

Nije se obazirao na ništa oko sebe

Vozio je ‘kroz’ sva tri traka, a najbrže što je išao bilo je 15 kilometara na sat. Trubili su mu, obilazili ga, ali njega to nije nimalo smetalo. Nastavio je svojim putem. Policajac ga je pokušao zaustaviti, ali i to je ignorirao, kao da ga nije ni doživio. Stao je tek drugi put. Policajac ga nije kaznio.

PIXSELL

>>>Tko je "brzi djedica" u kolicima saznajte u utorak u tiskanom izdanju 24sata. Ekskluzivno za 24sata otkriva kamo se uputio tog dana i što ga je u međuvremenu natjeralo da skrene s uobičajenog puta...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu