Obavijesti

News

Komentari 1

Prazan limeni lijes plaši ljude na pulskom groblju

Prazan limeni lijes plaši ljude na pulskom groblju
1

Čitateljica 24sata snimila je lijes kraj kosturnice. Nije korišten i nema opasnosti od zaraze, uvjerava direktor tvrtke koja brine o grobljima

VIDEO

Je li tijelo nekog pokojnika u limenom lijesu, pita čitateljica 24sata koja je na pulskom groblju, na mjestu zajedničke kosturnice, snimila limeni lijes koji ondje već dugo stoji.
- Ondje je sigurno od 1. studenog 2008. godine - tvrdi naša čitateljica jer ga je ondje prvi put tada vidjela. Nije sigurna je li lijes ondje i prije položen. Darko Buršić, direktor Monte Gira, tvrtke koja upravlja pulskim grobljima, je jasan - pokojnik nije u lijesu, a straha od moguće zaraze za ljude nema.
- Pulsko groblje u jednom svojem dijelu ima i zajedničku kosturnicu, koja je, istina, manje uredna nego što bi trebala biti. Ponukani pisanjem vaše čitateljice, odmah smo reagirali i u kratkom roku taj ćemo prostor urediti na opće zadovoljstvo prema posjetiteljima groblja i pijeteta prema umrlima - rekao nam je Buršić. Pojasnio je otkud limeni lijes na otvorenom.
- Ondje je jer smo ga odložili zbog reklamacije proizvođaču limenih ljesova te smo ga zbog mogućnosti uvida u reklamaciju ondje postavili - kaže Buršić.
- Obećajem čitateljici 24sata koja je snimila limeni lijes na groblju u Puli u dijelu kosturnice da ćemo problem riješiti u najkraćem mogućem roku - navodi dirketor Monte Gira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a