Obavijesti

News

Komentari 135

'Prebili su me u Rovinju. Prvo su naručili hranu, ali to je bila zamka. Mlatili su me tata i sin'

'Prebili su me u Rovinju. Prvo su naručili hranu, ali to je bila zamka. Mlatili su me tata i sin'

Istarska policija dobila je dojavu o incidentu u petak oko 13.45 koji je okarakterizirala kao remećenje javnog reda i mira. Sukobili su se mladić (27.) koji je dostavljao hranu, muškarac (49) te njegov sin

VIDEO

Dostavljač iz Rovinja zaustavio se u petak pola na kolniku, a pola na nogostupu da bi dostavio hranu stranci. Upalio je sva četiri svjetla, a druga su vozila nesmetano prolazila. Nakon toga dolazi rovinjski ugostitelj kojem se takvo parkiranje navodno nije svidjelo. Naručuje hranu, a potom ga zajedno sa sinom napada, ozljeđuje mu kralježnicu, uzrokuje hematome u glavi i nagnječenja.

Istarska policija potvrdila nam je kako je oko 13.45 u petak 15. siječnja zaprimila dojavu o incidentu u rovinjskom naselju Kukuletovica kojeg su okarakterizirali kao remećenje javnog reda i mira.

Neslužbeno doznajemo kako su se verbalno, a zatim i fizički sukobili dostavljač hrane (94. godište) i muškarac (72. godište). Dostavljač je upućen na bolnički pregled, a protiv obojice će policija uputiti optužni prijedlog.

Inače, naš sugovornik kaže kako je u Rovinju ostao nakon što je ondje odradio jednu ljetnu sezonu. Svidjelo mu se, pronašao je posao kojim je zadovoljan.

Detaljno nam je opisao situaciju od petka.

'Smetalo mu je kako sam parkirao'

- Ugostitelj je u svojem Smartu prošao ulicom kada sam dostavljao hranu ljudima. Otvorio je prozor i započeo s napadom. Pitao me da zašto sam tako parkirao na što sam ja rekao da vozi dalje te dovršio predaju narudžbe. Nastavio je vožnju - priča dostavljač, rođeni Zagrepčanin, teško, kroz nos.

Rana ga još uvijek boli.

- Potom kasnije u petak naručuje hranu. Međutim, odmah ću reći da ga hrana nije zanimala jer ju nije uzeo. Tata i sin izašli su iz kuće, a ja sam bez ušao u dvorište kako bi obavio posao. I tada otac kreće s verbalni napadom, vrijeđanjem, prijetnjama o razbijanju glave... - priča dostavljač u dahu.

Kaže kako se  odlučio vratiti u dostavno vozilo i dalje slušajući salve uvreda. 

- Nakon što sam sjeo u auto, dobacio mi je  još jednu pogrdnu riječ na koju nisam nisam uspio ostati ravnodušan i hladne glave već sam mu odgovorio istom mjerom. Zatim oni dolaze do moga auta, počinju me udarati šakama po glavi, nogama pa ostatku tijela. Zaradio sam višestruke prijelome, pomak nosa i septuma, trzajnu ozljedu vratne kralježnice, hematome po glavi, nagnječenje lijeve šake i uganuće lijevog gležnja - ispričao nam je dostavljač koji je u autu niže u ulici čekao hitnu pomoć i policiju.

Ostatak dana proveo je u pulskoj bolnici na slikanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa