Obavijesti

News

Predložite genijalne lokacije za roštiljanje diljem Hrvatske i osvojite nagradu za svoju ekipu

Predložite genijalne lokacije za roštiljanje diljem Hrvatske i osvojite nagradu za svoju ekipu

Na karti označite lokaciju i objasnite zašto je baš to mjesto idealno za roštiljanje. Nagrađujemo 40 najoriginalnijih prijava. No to nije sve! Imamo još jedan natječaj u kojem možete osvojiti privatni roštilj party

VIDEO

Znate savšenu lokaciju za roštilj s ekipom od Vukavara do Dubrovnika? Odlično! Jer ako tu informaciju podijelite s nama, smiješka vam se super nagrada.
Na karti koja se nalazi na stranici  Chill&Grill već smo označili neka genijalna mjesta za roštilj kao što su Jarun i Budek u Zagrebu ili osječki Park Katakombe. No, trebamo i vašu pomoć kako bismo napravili kartu najboljih lokacija za roštiljanje u Hrvatskoj: predložite lokaciju na kojoj volite roštiljati s ekipom i osvojite 6 pack Karlovačkog!
Kako sudjelovati? Na karti označite lokaciju, a u obrascu niže ostavite podatke i ukratko objasnite zašto je baš to mjesto idealno za roštiljanje i, ako želite, priložite fotografiju s roštiljanja od prethodnih godina. Nagrađujemo 40 najoriginalnijih prijava, a natječaj koji je počeo 7. svibnja traje do 31. svibnja. 

Young,People,Having,Fun,On,The,Terrace,,Drinking,Beers,And


I ove izazovne godine cijeli život, pa tako i roštilj, moramo prilagoditi novim uvjetima, ali to nas neće spriječiti da nastavimo uživati. Iako se Chill&Grill prije održavao u potpuno drugačijim okolnostima, ni ove godine zabave neće nedostajati uz poštivanje svih mjera. Chill&Grill  tako po prvi put dolazi u četiri najveća grada: Zagreb, Split, Rijeku i Osijek na privatne partyje, a čekaju vas i brojna online iznenađenja na stranici www.chillgrill.hr. 

Friends,Having,Barbecue,Party,In,Backyard


No, imamo još jedan kreativan zadatak kojim svojoj ekipi možete osigurati odličan tulum. Svoje prijatelje prijavite na veliki nagradni natječaj Chill&Grilla. Iskoristite vikend, snimite i pošaljite video svoje ekipe (ne veći od 20 MB), osmislite joj kreativno ime i objasnite zašto je baš vaša najbolja za roštiljanje. Natječaj traje do 20. svibnja, a u svakom timu može biti 5 do 10 osoba. Dobitnici će u gradu po izboru osvojiti: privatni Chill&Grill party, DJ-a za glazbenim pultom, sve što je potrebno za roštiljanje, hranu i piće za cijelu ekipu do 10 osoba, a dobro će se zabaviti i gostujući u Chill&Grill video showu. 

24sata Online Chill&Grill 2021. širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope, zato prijavite se i osvojite nagrade na www.chillgrill.hr!

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Zvijezda, Meggle, Cromaris, Vezak i Labud.

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a