Obavijesti

News

Komentari 204

Prekinuli sprovod: "Nisu nam dopustili da pokopamo tatu"

Prekinuli sprovod: "Nisu nam dopustili da pokopamo tatu"
11

Umjesto da lijes spuste u raku na Gradskom groblju u Kutini, grobari su tijelo Omera Sušića (55) odnijeli u kombi koji ga je prevezao na obdukciju u Zagreb

VIDEO

Obitelj, prijatelji i poznanici, njih oko 300, okupilo se u utorak u 13.30 sati na Gradskom groblju Kutina kako bi ispratili Omera Sušića (55).

Podsjetimo, on je preminuo u subotu u sisačkoj bolnici uslijed komplikacija nakon što su mu liječnici u trbuhu ostavili rastezaljku. Na kratkom dirljivom obredu od Sušića su se oprostili i njegovi kolege s posla.

- Bio je dobar, vrijedan i pouzdan radnik. Sve radne zadatke izvršavao je bez pogovora i kvalitetno, na njega smo se uvijek mogli osloniti - jedva susprežući suze govorio je njegov kolega.

- Bio je izvrstan član kojeg nikad nije trebalo pitati može li se nešto napraviti. On bi se odmah primio posla i napravio šta treba - kazali su iz Udruge uzgajivača malih životinja u čijem je bio upravnom odboru.

Obitelji zabranili da ga pokopaju

Mnogi su se iznenadili kada su grobari nakon obreda njegov lijes umjesto u raku odnijeli u kombi kojim će ga prevesti u Zagreb. Kako doznajemo, zamjenik državnog odvjetnika koji radi na slučaju naložio je još jednu obdukciju u Zagrebu.

Obitelji su, pričaju upućeni, zabranili da ga pokopaju te su njegovo tijelo prevezli na Zavod za sudsku medicinu na Šalati.

Sušićeva kalvarija počela je u siječnju nakon što je kamion naletio na njegov kran dok je postavljao plakate u Kutini. Imao je puknuće ošita, teški potres mozga, unutarnje krvarenje glave i puknuće zdjelične kosti. Nakon operacije liječnici su rekli obitelji da je stabilno. No,on je imao sve jače bolove, a počeli su i problemi s mokrenjem. Tek krajem ožujka u bolnici su utvrdili da mu je u trbuhu ostao medicinski instrument, rastezač dug 20-26 centimetara. Uslijedila je borba za njegov život. Potpuno onemoćao u subotu se oprostio od supruge. Samo mu je suza kliznula niz lice i posljednji je put zatvorio oči.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...