Obavijesti

News

Komentari 24

Preko Mosta do Škore: Ružica Vukovac, Slaven Dobrović i Vlado Marić novo su pojačanje

Preko Mosta do Škore: Ružica Vukovac, Slaven Dobrović i Vlado Marić novo su pojačanje
4

Troje bivših Mostovaca dogovorili su s Domovinskim pokretom zajednički nastup na predstojećim parlamentarnim izborima. Za sada se zna samo u kojoj izbornoj jedinici će se okušati nesuđena ministrica poljoprivrede.

VIDEO

Redove zbija i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro. Novo pojačanje u njegovom redovima bit će bivši Mostovci, koji su nedavno napustili njihove redove. Sa Škorom na predstojeće parlamentarne izbore izlaze bivši ministar zaštite okoliša i zastupnik Slaven Dobrović, nesuđena ministrica poljoprivrede i vijećnica u Skupštini Brodsko-posavske županije Ružica Vukovac te Vlado Marić.

U kojim izbornim jedinicama bi se njihova imena trebala pojaviti kao pojačanje Škorinog pokreta više bi se trebalo znati u utorak. Dobrovićev angažman sa Škorom ne iznenađuje jer je Mostu između ostalog zamjerio i prekid pregovora s Domovinskim pokretom. 

Zagreb: Sabor nastavio sjednicu slobodnim raspravama zastupnika

- Most se u upravljačkom smislu usko sveo na predsjednika i tajnika uz snažan pad unutarnje demokratičnosti i izostanak toliko nužnog dijaloga u formalnom i neformalnom smislu - naveo je Dobrović kao razloge napuštanja Mosta. 

Slavonska političarka otišla je iz Mosta uz obrazloženje da "očito nedovoljnim angažmanom nije uspjela nametnuti temu upropaštene Slavonije, iseljenog ruralnog prostora, ogoljenih egzistencija malih ljudi". Vukovac nam je otkrila da je da jedino gdje se ona želi kandidirati na izborima je 5. izborna jedinica, a na kojem mjestu na listi još nije definirano.  

- Ništa drugo me ne zanima, jer se ne mirim sa stanjem u Slavoniji - kazala je. 

Iako je napustila Most smatrala je da je prerano da se makne iz politike. Priznaje da se do zadnjeg trenutka nadala da će se Most dogovoriti s Domovinskim pokretom, čijeg su čelnika podržavali na prošlim predsjedničkim izborima, no taj savez je na kraju propao.

- Smatram da još nije vrijeme da se povučem iz politike i želim još jednom može li se što napraviti za Slavoniju. Na moju inicijativu došlo je do razgovora. Domovinski pokret trebao ljude i vrlo brzo smo se složili oko svih bitnih pitanja vezanih za poljoprivredu - rekla je Vukovac.

Umirovljeni specijalac Marić pokušao je mjesec dana razgovarati s čelnicima Mosta, ali uzaludno jer na njegove pozive, tvrdi, nitko nije odgovarao.

Političku sreću našao je kod Škore. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa