News

Komentari 0

Preminuo snimatelj HRT-a, Maja Sever shrvana: 'Uvijek ćeš ostati naš gospodin snimatelj'

Preminuo snimatelj HRT-a, Maja Sever shrvana: 'Uvijek ćeš ostati naš gospodin snimatelj'

To je naš Kraki. Miran, pristojan, vrijedan. Čovjek koji stalno radi i nikad se ne žali. A radili smo zajedno mnogo toga, napisala je HRT-ova novinarka Maja Sever

Novinarka Maja Sever emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila se od preminulog kolege, Darka Krakara, HRT-ovog snimatelja. 

Nedavno je završio u bolnici. Objavu je naslovila s "Gospodin snimatelj".

"Prije desetak dana doznala sam da ga je zakačila, da je u bolnici. Na poruku: 'Ljube, drž se', odgovorio je: 'Hvala, Maja.' To je naš Kraki. Miran, pristojan, vrijedan. Čovjek koji stalno radi i nikad se ne žali. A radili smo zajedno mnogo toga. Svakom poslu – običnoj izjavi ili zahtjevnoj reportaži – Kraki je pristupao s punom pažnjom i profesionalno. Ali između tih snimanja... Kraki je bio jedan pravi gospodin. Od onih ljudi koje zaista zanima kako si kada ti postavi to pitanje. Djeca su nam zajedno studirala pa smo ih rado 'ogovarali', ljutili se na lošu organizaciju posla, brbljali o politici...". 

"Dragi naš Kraki, stvarno nije trebalo biti ovako. Znam da te jako puno novinara na ovim prostorima neće zaboraviti. Da će pamtiti tvoju mirnoću, pristojnost i predanost poslu. Kraki, uvijek ćeš ostat naš gospodin snimatelj. Hvala ti za sve, dragi Darko. Odmori se."

Najčitaniji članci