Obavijesti

News

Komentari 100

Sud: Zagorski policajac nije silovao sestru (15) svoje cure

Za sud nema silovanja jer nije bilo ozbiljne prijetnje niti je policajac uporabio silu. Kažu da je djevojka dvaput mogla pobjeći. Sutkinja je osudila čin policajca

VIDEO

Zagorskog policajca (41) Županijski sud u Zagrebu u srijedu je nepravomoćno oslobodio optužbe da je u travnju prošle godine silovao tada 14-godišnju sestru svoje djevojke. 

Da bi bilo silovanja mora biti izrečena ozbiljna prijetnja i uporabljena sila. Iz iskaza oštećenice vidljivo je da nikakve prijetnje, ni verbalne niti fizičke, nije bilo, kao i da optuženi nije uporabio silu, smatra sud. 

- Tijekom događaja nije bilo niti riječi. Nije rekla ne niti u jednom trenutku, niti se fizički usprotivila, nije mu dala jasno do znanja da mu se protivi - obrazložila je sutkinja Sanja Mazalin. 

Obrazlaže da je djevojka bila svjesna što se događa, kad ju je optuženi ljubio po vratu, micala se. Isto je bilo kad joj je gurnuo ruku u gaćice. Dodaje da je mogla otići iz stana kad je optuženi u dva navrata otišao do kupaonice.

- Jasno je da djevojka to nije željela, nije joj bilo ugodno, no u ovom slučaju nema riječi o silovanju - rekla je sutkinja. Obraćajući se policajcu kazala je da je ovo što je on učinio duboko nemoralno djelo i da nije u redu da kao policajac tako nešto učini. U pritvoru je bio od 1.5.2010, a iz pritvora će ga pustiti u srijedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...