Obavijesti

News

Preuzmite besplatnu e-knjigu: Kako zaraditi na svjetskoj burzi

Preuzmite besplatnu e-knjigu: Kako zaraditi na svjetskoj burzi
2

Trgovanje na svjetskoj burzi može biti izuzetno PROFITABILNO ukoliko znate kako pravilno iskoristiti prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža

S obzirom da na svjetskoj burzi možete trgovati s preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, dionice i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju, ovo tržište je za kratko vrijeme postalo apsolutni hit u svijetu među investitorima, a taj trend se polako prenosi i kod nas.

Ono što je također interesantno i što doprinosi popularnosti ovog načina zarađivanja novca, je to što svjetskoj burzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili smart uređaja poput telefona ili tableta, bilo gdje da se nalazite, 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu.

Preuzmite besplatnu e-knjigu i saznajte kako da se uključite i iskoristite svakodnevne prilike za zaradu koje vam pruža svjetska burza.

Preuzmite BESPLATNU E-KNJIGU ovdje.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. 

Pored dolje navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizlaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Sukladno tome svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na osobni rizik. Svako osigurano istraživanje ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja kao takvog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca