News

Komentari 57

Prevrnuo se šleper pun mesa, vozač (32) je lakše ozlijeđen

Prevrnuo se šleper pun mesa, vozač (32) je lakše ozlijeđen

Desnom je stranom kamiona zahvatio i probio zaštitnu ogradu te sletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđenog vozača hitna pomoć prevezla je u OB Zabok

Oko 7.45 u Donjem Maclju, nedaleko Đurmanca, na cesti D1 Krapina-Macelj, sletio je šleper križevačkih registarskih oznaka koji je prevozio meso za Pik Vrbovec. Vozač D.Č. (32) iz Križevaca, vozeći se iz smjera GP Macelj, iz zasada nepoznatih razloga, desnom je stranom kamiona zahvatio i probio zaštitnu ogradu te sletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđenog vozača, Hitna pomoć prevezla je u OB Zabok na pregled, dok suvozač u kamionu nije ozlijeđen. 

Na teren su izašli i vatrogasci. Kamionska kabina potpuno je smrskana i pravo je čudo što nije bilo težih posljedica. Prikolica se prilikom prevrtanja također skoro raspala, pa iz nje viri meso, koje će trebati pod hitno pretovariti, uz nadzor Carine jer se radi o robi iz uvoza. Očevid na mjestu još traje. Promet na tom dijelu odvija se naizmjenično uz regulaciju policije, a u vrijeme izvlačenja šlepera, najvjerojatnije će biti zatvoren za sav promet.

Iz Pik Vrbovca su izrazili žaljenje zbog nesreće i ozlijeđenom vozaču poželjeli što brži oporavak. 

- Sukladno strategiji našeg poslovanja, poduzeti sve da mu olakšamo nezavidnu situaciju u kojoj se našao, iako šleper kojim je upravljao nije u vlasništvu PIK Vrbovca - stoji u priopćenju. 

Istaknuli su kako je kamion tvrtke Vita Commerce d.o.o. prevozio meso buta s kosti koje je uvezeno radi prodaje kupcu s kojom uspješno surađuju dugi niz godina. 

Najčitaniji članci