Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Prihvatili amandmane Tireli, DC-a, Novog vala i Reformista

Stranke i zastupnica Nansi Tireli uputili su amandmane na Konačni prijedlog Zakona o poljoprivredi. Ministar poljoprivrede donosit će propis za doniranje hrane

Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26 komentara

Vlada je u petak održala telefonsku sjednicu na kojoj je dala prethodnu suglasnost predstavniku Vlade za prihvaćanje amandmana Nansi Tireli Kluba zastupnika DC-a, Novog vala i Narodne stranke-reformista na Konačni prijedlog Zakona o poljoprivredi. 

Prihvaćanjem amandmana Nansi Tireli, članku 174. dodaje se novi stavak 4. kojim se daje ovlaštenje ministru da u roku od 90 dana od dana stupanja na snagu ovog Zakona, donese propis kojim će se urediti doniranje hrane, čime se omogućuje brže pravno uređivanje ovog područja.

Prihvaćanjem amandmana Kluba zastupnika DC-a, Novog vala i Narodne stranke - reformista na članak 137., Ministarstvo poljoprivrede će godišnje izvješće o stanju poljoprivrede u prethodnoj kalendarskoj godini dostavljati Vladi na utvrđivanje, a Vlada će ga na prihvaćanje prosljeđivati Hrvatskom saboru.

Sabor je većinom glasova prihvatio Zakon o poljoprivredi, a prihvaćeni su amandmani Nansi Tireli (Laburisti), DC-a i Reformista. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message