Obavijesti

News

Komentari 55

Prije ubojstva majke, mladić je ušao u sektu i prestao piti lijek

Prije ubojstva majke, mladić je ušao u sektu i prestao piti lijek
4

Navodno je mladić (18) ubio majku (56) između 13. i 21. rujna. Policiji je rekao da mu je majka u Gorskom kotaru, no miris truleži bio je prejak, pa su pretražili stan...

VIDEO

Dan nakon ubojstva žene u zagrebačkom naselju Trnsko otkrivaju se novi detalji. Ubijena žena je J. R. (56), a navodno ju je ubio vlastiti sin J. R. (18).  

Policija je potvrdila da je žena ubijena između 13. i 21. rujna.  Tijelo žene je bilo zamotano u plahtu i skriveno u ormaru pod hrpom odjeće. Na prsištu i vratu bilo je vidljivo nekoliko ubodnih rana koje je zadobila  još neutvrđenim oštrim predmetom, najvjerojatnije kuhinjskim nožem. 

Policija je dobila dojavu majčine prijateljice koja im je rekla da već nekoliko dana ne može doći do nje. Kada su došli do stana, policajci su prvo htjeli nasilno ući jer im nitko nije otvarao, a tada su se vrata ipak otključala. Vjerojatno im je otvorio sin, no policija to nije htjela potvrditi. 

Policija je u subotu demantirala da je sin u petak bio na psihijatriji,  već kažu da je cijelo vrijeme bio kod njih u postaji. Napominju kako je sin osumnjičen, ali još nije uhićen. Nisu htjeli iznositi više detalja jer je obrada još uvijek u tijeku.

Tijelo žene je bilo zamotano u plahtu i skriveno u ormaru pod hrpom odjeće. Na prsištu i vratu bilo je vidljivo nekoliko ubodnih rana koje je zadobila  vjerojatno kuhinjskim nožem  

 Večernji list. javlja kako je sin na pitanje gdje mu je majka rekao da je u Gorskom Kotaru, no kako se iz stana osjetio miris truleži, inspektori su odlučili pretražiti stan.

U stanu su sami živjeli majka i sin koji je rođen kao vanbračno dijete, a njegov otac nikad nije živio u stanu već ih je tu i tamo posjećivao. Navodno je J.R. imao određenih psihičkih poteškoća i rijetko je izlazio iz stana, a u kvartu nije imao prijatelje. Završio je školu za djecu s posebnim potrebama. 

U zadnje vrijeme odbijao je piti lijekove koji su njegovu bolest držali pod kontrolom. Također se učlanio u neku sektu, što  je novinarima potvrdila i žena čija su se djeca povremeno družila s mladićem.

Susjedi su kazali kako su ih u nekoliko navrata čuli kako se glasno svađaju. Uglavnom je ona vikala na njega, ali i on bi joj s vremena na vrijeme znao uzvratiti. Navodno je policija već bila kod njih doma upravo zbog dojava o nasilju između majke i sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa