Obavijesti

News

Komentari 94

'Prijetio je da će nas poubijati, a onda je ujaka upucao u prsa'

'Prijetio je da će nas poubijati, a onda je ujaka upucao u prsa'
6

Nakon što je propucao policijski automobil iza kojeg su se sakrila dva specijalca, navodno je kako tvrdi Željko, nastavio pucati dok nije ispraznio pušku. Prije toga ubio je čovjeka (64)

VIDEO

Došao je do mene s puškom i kazao mi "Zeko", tako me zove, i potom naglasio da je puška puna te će nas sve poubijati. Na to sam mu odvratio - pijan si idi kući - i rukom podigao cijev puške. Dok se on snašao ja sam se sakrio iza traktora. On je napravio nekoliko koraka i došao blizu ujaka i s nekih 10-tak metara ispalio mu hitac u prsa. Ujak Drago je pao bez riječi. Pijanac koji je imao ključ od ujakove kuće i mogao si je uzeti što je želio ubio je poput psa na cesti svog dobrotvora, tresući se od bola kazao nam je, Željko Zupčević, koji je u petak s došao s ujakom u njegovo rodno selo Golenić, na širem slatinskom području.

Ubojica Zoran F. (52) je po Željkovim riječima nastavio pucati i na policajce koji su došli za nekih 40-tak minuta u selo pod Papukom u kojem živi 12 osoba.

Vidno potresen ujakovom smrću Zupčević nam je kazao kako je pokojni Drago Batur koji je bio hrvatski branitelj imao i građevinsku tvrtku u Slatini gdje je i živio i u kojoj je zaposlio sve radno sposobne muškarce iz Golenića. Među njima i svojeg ubojicu da si zarade kakvu takvu mirovinu. U rodnom naselju je napravio kuću i držao ovce i svakodnevno je provodio gotovo cijeli dan provodio uz životinje.

Upucao muškarca i ubio ga, pa je onda zapucao i na policiju
Upucao muškarca i ubio ga, pa je onda zapucao i na policiju

Često je znao i Zorana voziti u Slatinu kad mu je to bilo potrebno. Iza pokojnika je ostala supruga i sin koji živi u Zagrebu. I drugi mještanin s kojim smo razgovarali nam je kazao kako je pokojni Drago Batur, bio duša od čovjeka a njegov ubojica, Zoran F., seoski pijanac i propalica.

Nakon što je propucao policijski automobil iza kojeg su se sakrila dva specijalca, navodno je kako tvrdi Željko, nastavio pucati dok nije ispraznio pušku.

U policijskom priopćenje PU virovitičko-podravske stoji da je policija u Slatini u petak oko 16 sati zaprimila dojavu da muškarac puca po selu i da jedna osoba leži mrtva na cesti. Dolaskom u naselje Golenić u civilnom policijskom vozilu policajci su na cesti uočili mušku osobu kako nepomično leži nakon čega su vozilom prišli bliže kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć.

Dolaskom do spomenute osobe na njih je s bočne strane nepoznata osoba ispalila hitac kojom prilikom je pogodila službeno vozilo, nakon čega su policijski službenici izašli van te se sklonili s druge strane vozila – stoji u priopćenju. U nekoliko su ga zvali da se preda oružje i pri tome su mu uspjeli neopaženo priči te ga razoružati. Ubojica je sproveden u PP Slatinu na kriminalističko istraživanje, a u večernjim satima je na mjesto tragedije stigao i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Bjelovara kako bi vodio očevid. U priopćenju policija ne navodi identitet osoba, već kažu daje uhićen muškarac je star 52 godine, dok je muška osoba koja je ležala na tlu u beživotnom stanju starosti 64 godine.

Ubojica će nakon istrage biti predan policijskom nadzorniku i potom slučaj u ruke preuzima ŽDO, koje će ispitati osumnjičenog za ubojstvo i vjerojatno zatražiti istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Željko Zupčević nam je rekao da se boji ako ga puste na slobodu da će Zoran F. ostvariti svoju prijetnju i njega ubiti, jer mu je jednom uspio pobjeći ispred cijevi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je