News

Komentari 20

Prijetnja smrću koju spominje ministar: 'Ubit ću te kao zeca'

Prijetnja smrću koju spominje ministar: 'Ubit ću te kao zeca'

Ministar Kujundžić stavio je svoj mandat na raspolaganje nakon afera s imovinskom karticom. Rekao je da ga napadaju interesne skupine, a spomenuo je i prijetnju smrću za koju kaže da se ne boji

Nakon nekoliko afera s kupovinom kuća i imovinskom karticom, ministar zdravstva Milan Kujundžić u ponedjeljak je stavio svoj mandat na raspolaganje. Na konferenciji za medije spominjao je da ga napadaju interesne skupine koje su se urotile protiv njega, prozivajući ih za orkestrirani napad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spomenuo je tako i prijetnje koje prima, a spomenuo je i kako jez bog prijetnje smrću prije nekoliko mjeseci je izrečena jedna pravomoćna presuda.

Telegram piše kako se radi o slučaju 19-godišnjaka iz Rijeke koji mu je prijetio na Facebooku. Dana 21. prosinca 2017. je objavljeno da je ministar Kujundžić stopirao liječenje djevojčice iz Stoca koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Mladić je burno reagirao i poslao ministru poruku da će ga ubiti.

- Slušaj me, ubit ću te ko zeca, kako te nije sram stopirati liječenje... samo ćeš nestati - napisao je.

Mladića je policija identificirala i uhitila dva dana kasnij, a protiv njega je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podiglo optužnicu.

Kujundžić je naknadno ipak odobrio liječenje djevojčice. Pravdao se kako prvotno nije znao sve okolnosti njezine bolesti, piše Telegram.

Najčitaniji članci