Obavijesti

News

Komentari 126

Oglasili se Rusi: Mi ne možemo živjeti bez trzavica sa SAD-om

Oglasili se Rusi: Mi ne možemo živjeti bez trzavica sa SAD-om
1

Ruski predsjednik spreman je susresti se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom ali pripreme za taj mogući sastanak mogle bi trajati mjesecima, a ne tjednima...

VIDEO

Ruski predsjednik spreman je susresti se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom ali pripreme za taj mogući sastanak mogle bi trajati mjesecima, a ne tjednima, rekao je glasnogovornik Kremlja.

- To se neće dogoditi u nadolazećim tjednima, ali nadajmo se da će do sastanka doći u nadolazećim mjesecima, rekao je Dmitrij Peskov, glasnogovornik Kremlja.

Naglasio je kako bi bilo pogrešno misliti da će rusko-američki odnosi nakon dolaska Donalda Trumpa u Bijelu kući biti lišeni "kontradikcija i sporova".

- Mi smo dvije najveće zemlje na svijetu. I mi ne možemo živjeti bez trvenja i sukoba interesa, kazao je Peskov, a navodi ga Interfax.  

Putin bi trebao nazvati Trumpa tijekom nadolazećih dana kako bi mu čestitao na preuzimanju dužnosti, dodao je Peskov.

May: Naglasit ću Trumpu važnost EU i NATO-a

Britanska premijerka Theresa May izjavila je da će naglasiti važnost NATO-a  i Europske unije kada se prvi put sastane s novim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, izvijestio je u nedjelju Financial Times.

Iako je Trump rekao prije svoje inauguracije da NATO više nije koristan, May je rekla za novine kako vjeruje da on "prepoznaje važnost NATO-a".

"Također sam uvjerena da će Sjedinjene Države prepoznati važnost suradnje koju imamo u Europi kako bi se osigurala naša kolektivna obrana i kolektivna sigurnost", kazala je.

Po njezinim riječima, odluka Velike Britanije o izlasku iz EU-a "nije odluka o razbijanju EU-a".

"Želim da Europska unija ostane snažna i želim nastaviti tijesne odnose i strateško partnerstvo s EU-om", kazala je. "S obzirom na prijetnje s kojima smo suočeni, nije vrijeme za manje suradnje."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa