Obavijesti

News

Komentari 24

Pripremite kupaće, danas na moru temperature i do 30 °C

Pripremite kupaće, danas na moru temperature i do 30 °C

Sjeverozapadom će mjestimično padati kiša s grmljavinom, a na kopnu slab umjereni vjetar. Najviša dnevna temperatura između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih...

VIDEO

Pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji, poslijepodne u unutrašnjosti porast naoblake, a mjestimične kiše i pljuskova s grmljavinom, bit će ponajprije na sjeverozapadu, prognozira za petak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Na kopnu će slab do umjeren jugozapadni vjetar u drugom dijelu dana okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni, prolazno i pojačan. Na sjevernom Jadranu slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni vjetar, a u Dalmaciji sjeverozapadni i zapadni.

Najviša dnevna temperatura većinom između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih.

Spas od verlikih vrućina primoštenci i njihovi gosti potražili su uz more

DHMZ je izdao upozorenje za grmljavinsko nevrijeme u Karlovačkoj i Zagrebačkoj regiji. 

Prijepodne pretežno sunčano, a zatim porast naoblake uz mogućnost za mjestimičnu kišu, te pljusak i grmljavinu. Slab do umjeren jugozapadni i zapadni vjetar poslijepodne u okretanju na sjeverni i sjeveroistočni, na udare prolazno i jak. Najviša dnevna temperatura između 27 i 29 °C, objavio je DHMZ za vrijeme u Zagrebu. 

U Gorskom Kotru i Lici će biti pretežno sunčano, a popodne porast naoblake, u Gorskom kotaru lokalno mogući pljuskovi. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, popodne će oslabjeti. Najviša dnevna temperatura između 23 i 28 °C.

U Istri pretežno sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a navečer povećanje naoblake. Puhat će slab vjetar promjenjiva smjera, u drugom dijelu noći slaba, ponegdje do umjerena bura. More će biti malo valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom od 24 do 27 °C.

STANJE NA MORU

Galapagos fishermen skeptical of new marine reserve amid enforcement challenges

Nad Jadranom se zadržava polje povišenog tlaka zraka.

Sjevernim Jadranom tiho ili vjetar promjenljiva smjera 4-12 čv, u noći će okretati na NW 6-16, uz obalu i NE do 18 čv. More 1-2. Vidljivost 20 km. Pretežno vedro, a navečer povećanje naoblake, u noći su mogući lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Srednjim Jadranom tiho ili vjetar NW 4-14 čv, a prema večeri NW u jačanju na 6-16 čv. More 1-2, navečer 2-3. Vidljivost 20 km. Pretežno vedro.

Južnim Jadranom tiho ili vjetar NW i W 4-12 čv, a prema večeri u jačanju na 6-16 čv. More 1-2, navečer 2-3. Vidljivost 20 km. Pretežno vedro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...