Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
185 komentara

Prišao im iza leđa: HDZ-ovcima pokvario rođendansku zabavu...

Onu večer ispred kino dvorane svakog sam sa transparentom pogledao u oči, a oni nisu mogli mene, spuštali su pogled. Pa zar vam to ne govori dovoljno, rekao nam je Imoćanin Tony Rebić

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
185 komentara

Pravi show priredio je u nedjelju navečer HDZ-ovcima Imoćanin Tony Rebić poznatiji javnosti po zidu plača na imotskom kolodvoru. Na tom zidu sazidanom od crvenih cigli prije godinu dana Tony je došao na ideju da na svakoj cigli zapiše po jedno ime onih Imočana koji su zbog krize doslovno 'trbuhom za kruhom'  potražilo svoje bolje sutra u nekoj od europskih zemalja. I tako Tony marno zapisuje iz dana u dan, a imena sve više.  

"29. obljetnica uništavanja, omalovažavanja, iseljavanja", pisalo je na transparentu kojeg je Tony po završetku stranačke obljetnice podigao iza leđa župana Blaženka Bobana u trenutku dok je ministar Lovro Kuščević davao izjavu za medije.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Nisam ja taj transparent napisa i visoko uzdignuo zbog premijera, Plenkovića, ministra Krstičevića i ostalih ministara. Poruka je bila prvenstveno upućena lokalnim političarima i njihovim simpatizerima. Bilo je krajnje nepošteno da se tu večer u Imotskom slavi uništenje grada od strane onih koji su ga uništili - rekao nam je Tony.  

Možemo slaviti samo propast

- I sve to sa našim novcem, još da ih mi častimo. Želio sam poručiti da nije vrijeme za proslave dok grad tone, dok se svakim danom iz ove naše napaćene Imotske krajine iseljavaju mlade obitelji. Odlaze svi, odvode djecu. I što bi mi to, a pogotovo oni koji su na vlasti trebali slaviti u Imotskom. Mogu slaviti jedino propast cijele Imotske krajine - onako za sebe nastavlja Tony svjestan da će ga mnogi osuditi, ali i velik dio njih podržati.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Svakog sam pogledao u oči, a oni su spuštali pogled'

- Ovi što će me osuditi, ja ih ne vidim, na njih sam slijep. Onu večer ispred kino dvorane svakog sam sa transparentom pogledao u oči, a oni nisu mogli mene, spuštali su pogled. Pa zar vam to ne govori dovoljno - rekao nam je Tony.

Odvažio se on što do sada nikom nije pošlo za rukom javno se u utvrdi HDZ-a suprotstavit mnoštvu koje ga je pomalo u čudu promatralo. Gradonačelnik Budalić na snimci koja kruži internetom pokušao je zaštititi od neugodnosti župana Bobana i ministra Kuščevića.

Stojećke su to podnijeli, ali im je očito bilo neugodno.

- Nije mi bilo u cilju pokvariti slavlje, već ukazati slavljenicima da je to što oni rade bezobrazno prema svima nama. Mogli su umjesto u kinu svoje slavlje premjestiti u Kozjačić, u imotsko polje pa neka gledaju dok slave svu bijedu, jad i tugu propalog imotskog gospodarstva - rekao nam je Tony koji u svom duhovitom stilu dosta često zna i na društvenim mrežama izazvati lavinu komentara.

Za kraj poručio je Tony osvrčući se na nedjeljnu proslavu dvadeset i devetog rođendana HDZ-a kako će kada bude slavio svoj rođendan o trošku poreznih obveznika sve pozvati na slavlje u kino dvoranu u Imotskom.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message